Finanční společnosti nabízejí finanční produkty, jako jsou nebankovní půjčky, levné půjčky, úvěry bez ručitele, bez dokládání příjmů, bez zástavy a bez nahlížení do registrů. Rychlé úvěry vhodné pro zaměstnance, podnikatele i začínající živnostníky.

INSTITUT CERTIFIKACE ÚČETNÍCH, a.s.
Institut certifikace Svazu účetních, a.s. je vzdělávací agentura s dlouholetou tradicí na trhu vzdělávání. Organizuje a zabezpečuje vzdělávací akce v oblasti účetnictví, financí podniku, obchodního práva, daní a celou řadu dalších vzdělávacích aktivit. Naše akce jsou vhodné pro účetní odborníky, absolventy škol, ale i úplné začátečníky.
INSTITUT CERTIFIKACE ÚČETNÍCH, a.s.
Společnost IBS-GROUP S.E. zajišťuje v oblasti pojištění kompletní servis - ať už pojištění průmyslových a podnikatelských rizik, zemědělské, občanské pojištění, pojištění obecního majetku, risk managementu. Také poskytujeme finanční služby.

Vlastimil Dopita se zaměřuje na poskytování služeb a poradenství v oblasti financování bydlení, pojišťovnictví a stavebního spoření.

-Koupě zboží za účelem jeho dalšího prodeje a prodej -Zprostředkovatelská činnost v oblasti obchodu, služeb a výroby

Stavební práce a stavby na klíč, výkup a vymáhání pohledávek, výkup, půjčky a zástavy zlata Chomutov Firma je na trhu od roku 2014. Společnost na vymáhání dluhů - vymáhání pohledávek. Výkup, půjčky a zástavy zlata. Dluhy se musí platit a proto existují firmy, které se zabývají vymáháním pohledávek. Přenechte své pohledávky ...

Silniční motorová doprava - nákladní provozovaná vozidly nebo jízdními soupravami o největší povolené hmotnosti nepřesahující

Finanční služby: - odkoupení pohledávky - financování krátkodobých úvěrů, odkup krátkodobých pohledávek, faktoring.

Stavby MAJK-VM se stavební činností zabývají už od samotného založení společnosti. Jsme schopni provést jak drobné rekonstrukce tak i výstavbu domu. Našim klientům nabízíme veškerý stavební servis – od vyklízení a bourání, přes instalatérské, elektrikářské či zednické práce, až po finální položení podlah či vymalování. Na zakázkách pracujeme ...

Skip Pay je služba pro odložení platby – nakoupíte na e-shopu a nákup uhradíte až po vyzkoušení zboží do 14 dní. Při nákupu tedy neplatíte svými penězi a nemusíte řešit starosti s vracením peněz, pokud Vám zboží nevyhovuje. S naší kartou a ověřenými účty lze navíc platbu zaplatit až za 50 dní nejen na e-shopech, ale i v kamenných ...

Factoring je moderní a flexibilní způsob provozního financování založený na postupování pohledávek z obchodního styku, obvykle se splatností do 90 dnů. ČSOB Factoring se po postoupení pohledávky stává věřitelem a může za svého klienta - dodavatele převzít riziko z případné platební neschopnosti nebo nevůle jeho odběratelů. Nedílnou ...

Služby: - finanční poradenství - pojištění

Česko-rakouské finanční poradenství: -know-how poradenství -nejvýhodnější produkty na trhu. Finanční služby: -vypracování finančního a investičního záměru -přezkoumání a vyřízení státní podpory, dotačních prostředků EU -obstarávání vhodných finančních partnerů nebo podílníků v tuzemsku i v zahraničí -zastupování při všech jednáních s ...

Služby: -realitní -finanční -pojištění -odhady -develop projekt

Firma PANTHERA REALITY s.r.o. se zabývá na finanční služby, úvěry, investiční služby, ekonomické a finanční poradenství

Služby: -penzijní připojištění -hypoteční úvěry -stavební spoření -pojištění -investice.

Služby: - finanční půjčky, vyplácení exekucí, právní poradenství Stavební činnost: - rekonstrukce bytů, - výstavba RD na klíč.

Inženýrsko-investorská činnost. - zpracování žádostí o finanční dotační prostředky z evropských fondů i národních dotačních titulů. Překlady, tlumočení: - všechny světové jazyky.

PANTHERA Progress s.r.o. se zaměřuje na zprostředkovávání hypoték. úvěrů, spoření, pojištění, na investování, konsolidaci a optimalizaci příjmů a výdajů.

Ivana Hamerníková se zaměřuje prostředkování úvěrů na bydlení, stavebního spoření, pojištění života a majetku.

-Zprostředkovatelská činnost v oblasti obchodu a služeb -Koupě zboží za účelem jeho dalšího prodeje a prodej s výjimkou činností uvedených v přílohách zákona č. 455/91 Sb.

HNILA CZ s.r.o. se zaměřuje na finanční poradenství, zprostředkování úvěrů, hypoték, životního i neživotního pojištění a stavebního spoření.

Kateřina Marciánová se zaměřuje na zprostředkování stavebního spoření, hypoték, úvěrů a životního i neživotního pojištění.

Cremisin s.r.o. se zaměřuje na poskytování finančních, pojišťovacích a reklamních služeb a poradenství.

Společnost PROFORZA finance, a.s. jsou finanční zprostředkovatelé.