Finanční společnosti nabízejí finanční produkty, jako jsou nebankovní půjčky, levné půjčky, úvěry bez ručitele, bez dokládání příjmů, bez zástavy a bez nahlížení do registrů. Rychlé úvěry vhodné pro zaměstnance, podnikatele i začínající živnostníky.

INSTITUT CERTIFIKACE ÚČETNÍCH, a.s.
Institut certifikace Svazu účetních, a.s. je vzdělávací agentura s dlouholetou tradicí na trhu vzdělávání. Organizuje a zabezpečuje vzdělávací akce v oblasti účetnictví, financí podniku, obchodního práva, daní a celou řadu dalších vzdělávacích aktivit. Naše akce jsou vhodné pro účetní odborníky, absolventy škol, ale i úplné začátečníky.
INSTITUT CERTIFIKACE ÚČETNÍCH, a.s.
Investorská činnost ve stavebnictví. Projekce: - pozemní stavitelstvídokumentace pro územní rozhodnutí - dokumentace pro stavební povolení - dokumentace pro realizaci stavby.

Odstraňování grafiti z budov, značek, veřejných prostor. Antigrafiti servis. Úklidové služby. Finanční služby. Montáž: - žaluzie - stínící technika.

Realitní činnost, hypotéky, finance, pojištění

Společnost GASPRA SPV, a.s. pomáhá v rozvoji a tvorbě různých projektů společností. Věnují se financování a správě nemovitostí. Nabízené služby - řešení na míru, pomoc při převzetí komplexní odpovědnosti za veškerý servis, vše dle možností a situace klienta, snižování nákladů a zabezpečení rizik při ekonomických či technických problémech, ...

Představujeme Vám společnost Grant Help, s.r.o. z Prahy, která svým klientům předá odborné znalosti v oblasti grantů a dotací. To vše od A do Z. Granty a dotace, fondy EU, jiné dotační zdroje. Jsme specializovanou poradenskou společností, zabýváme se komplexním grantovým a organizačním poradenstvím pro programy EU i pro všechny typy tuzemských ...

Administratívne služby Prenájom hnuteľných vecí Sprostredkovateľská činnosť v oblasti služieb Služby súvisiace s počítačovým spracovaním údajov Činnosť podnikateľských, organizačných a ekonomických poradcov Sprostredkovanie predaja, prenájmu a kúpy nehnuteľností (realitná činnosť) Prenájom nehnuteľností spojený s poskytovaním iných než ...

Prodej, výkup: - investiční zlato a stříbro.

Naše společnost Picador - Zahradní město, s.r.o. se orientuje na výstavbu rodinných domů a bytů. Zabýváme se také rezidenčním developmentem. Fungujeme jako realitní kancelář. Poskytujeme také finanční a hypoteční servis.

Mgr. Jakub Křivánek se zaměřuje na zprostředkovávání úvěrů, hypoték, spoření a životního a neživotního pojištění.

High Corporation Invest a.s. se zaměřuje na investiční činnost a poradenství.

BIA s.r.o. se zaměřuje na správu a vymáhání pohledávek a na detektivní práce a osobní ochranu.

Jsme specialisté na nebankovní půjčky a úvěry zajištěné nemovitostí. Naše půjčky jsou určeny pro klienty, kteří nemohou žádat o úvěr v bance. Žádat lze až o 80% tržní ceny nemovitosti! Nenabízíme zpětný leasing, ale úvěr se zástavou, jako banky. To znamená, že majitelem nemovitosti je až do úplného splacení půjčky klient! Dobu ...

Generis Euro, s.r.o. -Zprostředkování obchodu a služeb -Velkoobchod a maloobchod -Zastavárenská činnost a maloobchod s použitým zbožím -Ubytovací služby Vodoinstalatérství, topenářství

Robert Jurečka: - Hostinská činnost - Provozování solárií

Ing. Dana Pokorná se zaměřuje na poskytování nebankovních půjček a finanční poradenství.

Společnost PomocPro, a.s. poskytuje finanční a realitní služby. Navštivte nás v Moravském Krumlově, naši kancelář naleznete v budově pošty (2. patro). Jsme specialisté na tyto služby: - reality (nákup nemovitostí, komplexní developerské služby) - poskytování výhodných úvěrů a hypoték a dalších finančních služeb. Vždy poskytneme odborné ...

Váš konzultant s.r.o. se zaměřuje na finanční plánování, investice, hypotéky, pojištění různých rizik a na reality.

Face Financial, s.r.o. se zaměřuje na poskytování finančních služeb ve spolupráci s developerskými a realitními kancelářemi.

Specializujeme se na bankovní a nebankovní půjčky i hypotéky, úvěry pro podnikatele, vyplacení exekuce, oddlužení nemovitostí, zpětný leasing nemovitostí. Spolupracujeme s ověřenými investory.

InvestInGold s.r.o. je investiční společnost, která Vám umožní zhodnotit Vaše finance vložením prostředků do investičního zlata.

PROINKASO SERVICE s.r.o. se zabývá vymáháním a odkupem pohledávek.

Nabídka půjček, hypotečních úvěrů, stavebního spoření a realitních služeb, vyplácení exekucí a oddlužení.

Just Invest s.r.o. se zaměřuje na investiční služby týkající se podílových a svěřeneckých fondů, fondů kvalifikovaných investorů a na alternativní investice.