Investiční činnost v řízení profesionální investiční společnosti zahrnuje přípravu investice, posouzení investičních projektů, vodní hospodářství, stavební a územní řízení, aktivní vyhledávání investorů, průzkum trhu a investorské činnosti.

Mezinárodní investiční klub InvestClub vytváří společnost lidí hledajících zajímavé a unikátní investiční příležitosti, které nejsou na trhu běžně dostupné. Pro své členy vyhledává takové investice, které mají zajímavý investiční příběh a vysoké zhodnocení. InvestClub pro své členy vyhledává nové investiční příležitosti s vysokým potenciálem, ...

Společnost SANZ Group Czech, s. r. o. se zahraničním kapitálem zajišťuje komplexní služby v oblasti investic do realit, nemovitostí a podniků v celé České republice. Na těchto službách, které jsou ve svém portfoliu rozšířené o další návazné činnosti, se podílí jednotlivé divize, které jsou centralizovány pod jednou střechou v kancelářích v centru ...

Pronájem a prodej nemovitostí. Developerská společnost. Pronájmy ordinací.

Akciová společnost Uniga-cz je developerskou společností, která se zabývá investorskou a inženýrskou činností v oblasti výstavby a úzce se specializuje na výstavbu řadových rodinných domů.

Stavební a montážní práce. Investorsko - inženýrská činnost. Montáže zakázkových interiérů. Konzultační a poradenská činnost. Komplexní dodávky stavebních celků - bytové objekty, banky, hotely, obchodní centra a nemocnice. Rekonstrukce objektů. Stavební a inženýrská činnost.

Práce, činnost: - stavby, staveb - investor.

Realitní kancelář, realitní činnost. Investorská a developerská činnost. Správa nemovitostí. Prodej, pronájem: - byty, rodinné domy - nebytové prostory, kanceláře - pozemky, chaty, chalupy - rekreační a průmyslové objekty. Příprava a řízeni stavebních projektů. Prodej a investice v oblasti nemovitostí.

Naše služby: - investice do realit a developerských projektů.

Provádí: - inženýrsko-investorská činnost - poradenství - projektové práce.

Služby: - investiční poradenství - prodej nemovitostí z vlastních developerských projektů - developer - výkup nemovitostí protiúčtem.

Služby v oblasti cen, rozpočtování a fakturace stavebních prací: -cena stavebních prací -inženýrská a investorská činnost.

Realitní - inženýrská - investorská činnost: - zprostředkování a koupě a prodeje nemovitostí - znalecké odhady - poradenství - příprava staveb. Provozovny: V Kopečku 75/12 500 03 Hradec Králové kancelář v rodinném řadovém domku: V Zahrádkách 508 530 03 Pardubice - Studánka

ExpandiaExpandia je českou soukromou společností, která se spolu se svými dceřinými firmami zabývá investováním do projektů rizikového kapitálu v České republice a střední a východní Evropě. Orientace Expandie je jak na investice do realitních projektů, tak na industriální investice bez oborového ohraničení a to zejména prostřednictvím přímého ...

Investice do výstavby supermarketů a polyfunkčních domů.

Soudní znalec: -nemovitosti. Investorsko-inženýrská činnost.

Investiční a developerská činnost.

Poradenská a investorská skupina zaměřená na kapitálový trh v ČR. Činnost podnikatelských, finančních, organizačních a ekonomických poradců. Poradenství: -ekonomické -finanční -organizační -ekonomické.

Hlavní činností je příprava a realizace developerských projektů v Praze a okolí včetně finančního servisu pro klienty.

Naše služby: - investiční činnost ve výstavbě - inženýrská činnost - realitní a zprostředkovatelská činnost.

Společnost ISTAR s. r. o. je zaměřena převážně na zajišťování inženýrské činnosti a investorských služeb při investiční výstavbě.

Development, developerská činnost, stavební investor: - realizace projektů zabývajících se získáváním lokalit, výstavbou nemovitostí a jejich následným pronájmem či prodejem.

Třanovická investiční společnost.