Investiční činnost v řízení profesionální investiční společnosti zahrnuje přípravu investice, posouzení investičních projektů, vodní hospodářství, stavební a územní řízení, aktivní vyhledávání investorů, průzkum trhu a investorské činnosti.

Investorská činnost Odkup, financování společností

Investiční činnost - dlouhodobé investice ve zdravotnictví, finančních službách a realitním developmentu

Příprava výstavby a obnova investic pro potravinářský průmysl.

investice v nemovitostech, zahraniční obchod, projekty v eu

Investiční činnost v oblasti Private Equity. Investice do malých a středních firem výrobních a obchodních firem, a realit.

Nabídka bankovního a leasingového financování. Realitní a investiční činnost v České republice i zahraničí.

Zabýváme se produkcí podnikatelských nápadů, zpracováním projektů a hledáním investorů. Investujeme do projektů.

Nákupní organizace nezávislých evropských maloobchodníků.

Developerská a investiční činnost v oblasti bytových a komerčních nemovitostí.

Investiční činnost v oboru nemovitostí a provozování eshopu www.neo-lekarna.cz

Prodej - investiční zlato zlaté mince a zlaté cihly

MAX Engineering s.r.o. zajišťuje investorskou inženýrskou činnost ve stavebnictví, na vyžádání zabezpečuje zpracování projektové dokumentace a výkon funkce generálního dodavatele staveb. Spolupracuje s tuzemskými i zahraničními klienty a specializuje se na lokalitu hlavního města Prahy.

Investiční společnost. Developerská činnost. Podpora rozvoje obchodního, kancelářského, rezidenčního a logistického sektoru.

Specializujeme se na dlouhodobé investice do zlata.

- Investiční společnosti - Investiční činnost.

Mezinárodní investiční klub InvestClub vytváří společnost lidí hledajících zajímavé a unikátní investiční příležitosti, které nejsou na trhu běžně dostupné. Pro své členy vyhledává takové investice, které mají zajímavý investiční příběh a vysoké zhodnocení. InvestClub pro své členy vyhledává nové investiční příležitosti s vysokým potenciálem, ...

Společnost SANZ Group Czech, s. r. o. se zahraničním kapitálem zajišťuje komplexní služby v oblasti investic do realit, nemovitostí a podniků v celé České republice. Na těchto službách, které jsou ve svém portfoliu rozšířené o další návazné činnosti, se podílí jednotlivé divize, které jsou centralizovány pod jednou střechou v kancelářích v centru ...