Předmětem exekucí jsou movité i nemovité věci. Ty jsou pak následně udávány na dražbách či různých konkurzech. Automobily, rodinné domy, elektronika či nábytek. S vyřešením exekuční záležitosti vám mohou pomoci exekuční úřady či různé nezávislé podniky.

Nabzíme: - právní, inkasní a detektivní služby v rámci mimosoudního inkasa pohledávek.

Realitní a dražební kancelář R.M.I.

Činnost investičního zprostředkovatele Dražby Exekuce-oddlužení nemovitostí. Fond nemovitostí nákup a prodej-nemovitosti. Nákup a prodej-nemovitosti.

Jsme firma, která se zabývá auditorstvím a daňovým poradenstvím pro malé i velké firmy. Malým firmám zpracováváme kompletní účetnictví, daňová přiznání a nabízíme i konzultace.

Exekutorský úřad, služby: -exekuční činnost, nucený výkon exekučních titulů-soudní rozhodnutí a smíry, platební výměry a výkazy nedoplatků (daně, poplatky, nemocenské pojištění, sociální zabezpečení, ostatní vykonatelná rozhodnutí, smíry, listiny) -sepisování-listiny, exekutorské zápisy, právní dokumenty -činnosti na ...

Finanční poradenství Poskytuje - bankovní služby Řešení - exekuce

Služby: - hypoteční úvěry - vyplácení exekucí - stavební spoření - oddlužení.

Dražební kancelář. Provádění, pořádání: - veřejné dražby. Prodej, výprodej: - použitý hmotný investiční majetek.

Zabýváme se prováděním dobrovolných a nedobrovolných dražeb movitého majetku, bytů, činžovních a rodinných domů, chat, chalup, nemovitého majetku a pohledávek. Dále se zaměřujeme na veřejné výběrové řízení nájmů bytových, nebytových prostor a pozemků pro Prahu a Středočeský kraj.

Organizace provádění veřejných dražeb.

AMSA REAL se zabývá prodejem realit, bytů, domů, pozemků a průmyslových areálů. Realizujeme dobrovolné dražby, připravujeme dražby pro jiné dražební společnosti. Máme vlastní aukční síň. Realizujeme developerské projekty.

Největší evropská finanční skupina v oblasti inkasa (vymáhání) pohledávek. Mimosoudní vymáhání v ČR, Evropě (20 poboček), ale i v mimoevropských lokacích (280 států). Zaměřujeme se na odkup celých balíků retailových pohledávek.

Naše společnost zajišťuje odbornou správu dluhů. Naším úkolem je najít optimální řešení situace tak, aby náš klient nepřišel o majetek a zároveň byly zaplaceny věřitelovy pohledávky.

Oddlužení podle insolvenčního zákona je jediná a především zákonná možnost jak skoncovat se stávajícími dluhy a zaplatit pouze 30% svých závazků. Výhody oddlužení dle insolventního zákona: - zastaví se probíhající řízení věřitelů o uplatnění závazků - zastaví se exekuce(podle par.109 ins.zák.) - můžete nadále nakládat se svým ...

Aukční síň a galerie European Arts je stabilní, prověřenou značkou a patří jí přední místo na tuzemském trhu s uměním a starožitnostmi. Navazuje na dlouholetou tradici aukční síně Meissner-Neumann, která se počítá již od roku 1997, kdy se stala výhradním aukcionářem uměleckých děl ze sbírek průmyslníka Jindřicha Waldese, restituovaných z Národní ...

Veřejné dražby Realitní činnost Správa - nemovitosti

Oddlužení, osobní bankrot, konkurs, insolvence. Dluhy, exekuce, dražby. Péče o pohledávky. Program rozvoje finanční gramotnosti občanů ČR se zaměřením na zaměstnance a seniory.Domácí finanční poradce. Firemní finanční poradce. Monitoring ISIR, přihlášení pohledávky. Zastupování, vyjednávání. Celá ČR