Předmětem exekucí jsou movité i nemovité věci. Ty jsou pak následně udávány na dražbách či různých konkurzech. Automobily, rodinné domy, elektronika či nábytek. S vyřešením exekuční záležitosti vám mohou pomoci exekuční úřady či různé nezávislé podniky.

Zabýváme se: - vymáhání, kapitalizace, deblokace, dlouhodobá správa a odkupy pohledávek. - informační, upomínkový a fakturační servis. Spolupráce s exekutorem.

Finanční a ekonomické poradenství - poradenství v krizovém řízení Organizační poradenství Účetnictví - vedení - poradenství Komplexní služby pro insolvenční správce a likvidátory Veřejné dražby Oceňování - majetek pro věci movité Archivace - písemnosti

Advokátní kancelář - právo trestní, občanské a obchodní - sepisování listin a smluv - zastupování před soudy - advokátní úschova Dražby

Pohledávky - odkup - vymáhání, oddlužení Insolvenční poradenství osob a společností

Advokátní kancelář - právo insolvenční, korporátní a reklamní Dražby Výkon rozhodnutí (zástavy, vymáhání pohledávek)

Poradenství: -organizační, ekonomické, podnikatelské. Kompletní právní servis. Lektorská činnost. Správa, inkaso, odkup a vymáhání pohledávek. Detektivní služby. Velkoobchod a maloobchod vínem.

Bezplatní poradenství ve sféře osobního bankrotu, oddlužení, insolvence a exekuce. Stanovení individuálních postupů řešení Vaší těžké finanční situace, diskrétně, rychle a spolehlivě.

Insolvenční správce - insolvence - exekuce - oddlužení fyzických osob - konkurz - reorganizace - prodej majetku

- VYMÁHÁNÍ POHLEDÁVEK - DETEKTIVNÍ ČINNOST - OCHRANA OSOB A MAJETKU

Reality, pronájmy, prodeje, výkupy nemovitostí, prohlášení vlastníků bytových domů apod. Exekuce, oddlužení nemovitostí, dražby, insolvence. Dále zajišťujeme právní servis, poradenství při prodeji a konzultace.

Organizace - veřejné služby Zprostředkování - prodej a nákup nemovitostí.

Zabýváme se poradenstvím v oblasti osobního bankrotu, oddlužení, exekuce, konkurzu a reorganizace firem.Nabízíme oddlužení dle insolvenčního zákona (osobní bankrot), právní pomoc, finanční a dluhové poradenství.

Zajišťujeme ucelené spektrum služeb v oblasti trhu s nemovitostmi. Hlavními pilíři našeho podnikání se staly tyto oblasti: - zprostředkovatelská činnost všech komodit realitního trhu a to nejen na území České republiky, ale i v zahraničí - dražby dobrovolné, které zajistí transparentní a výnosné zpeněžení majetku - poradenství, ...

Finanční služby: - refinancování půjček a úvěrů bankovní i nebankovní sektor - půjčky s ručením družstevním bytem - půjčky s ručením nemovitosti domu, bytu, pozemku - řešení a vyplácení exekucí, zástav - půjčky na exekuce - řešení a vyplácení nemovitostí před dražbou a oddlužení.

Vymáhání, správa a odkup pohledávek od právnických i fyzických osob: - vymáhání dlužných částek za nezaplacené faktury - vymáhání pohledávek u aktivních i ukončených leasingových smluv - poradenské služby v oblasti vymáhání pohledávek.

Mimosoudní vymáhání, odkup a správa pohledávek. Zajištění uznání dluhu, návrh na platební rozkaz. Zprostředkování obchodních kontaktů.

Komplexní služby pro leasingové společnosti Pohledávky - vymáhání

stop-neplatičum, správa pohledávek, správa exekucí, vymáhání pohledávek, lustrace firem, registr dlužníků, exekuce, vymáhání alimentů, Lustrace Firem je určena pro detekci negativních informací o právnických a fyzických osobách. Zjišťování jejich platební morálky, neexistence pohledávek, dluhů, exekuce, insolvence, prověření platnost OP, ...

Stone Block a.s.: -provádění veřejných dražeb -činnost podnikatelských, finančních, organizačních a ekonomických poradců -realizace výběrových řízení a zadávání veřejných zakázek. KONTAKT Stone Block a. s. Čechova 1100, 500 02 Hradec Králové T: 495 530 281 F: 495 530 281 e-mail: info@stone-block.cz Internet: ...

Poskytování komplexních služeb v oblasti pohledávek: - vymáhání - návrh na prohlášení konkurzu - žaloby o zaplacení pohledávky - konsolidace dluhů - oddlužení.