Předmětem exekucí jsou movité i nemovité věci. Ty jsou pak následně udávány na dražbách či různých konkurzech. Automobily, rodinné domy, elektronika či nábytek. S vyřešením exekuční záležitosti vám mohou pomoci exekuční úřady či různé nezávislé podniky.

Řešíme dluhy a exekuce – všemi možnými způsoby a po celé ČR. Správa dluhů, konsolidace úvěrů, bankovní i nebankovní hypotéky, výkupy nemovitostí za hotové. Sjednotíme či vyplatíme Vaše půjčky, zastavíme sankce, exekuce i nařízenou dražbu – rychlé vyřízení bez poplatků předem. Navíc i možnost práce z domova – zajímavé odměny za minimum času.

Veřejné dražby nemovitostí, informace o veřejných dražbách, komplexní realitní služby, on-line nabídky a poptávky nemovitostí. Služby: -zprostředkování prodeje a pronájmu bytových nemovitostí (byty, rodinné domy, chaty, chalupy, pozemky) -zprostředkování prodeje a pronájmu komerčních nemovitostí (kanceláře, průmyslové objekty) ...

Realitní a aukční agentura.

Inkaso (vymáhání) pohledávek typu Business to Business (B2B) je jedna z hlavních činností, kterou se naše společnost Euler Hermes Čescob Service s.r.o. zabývá. V oblasti vymáhání se specializujeme výhradně na vymáhání obchodních pohledávek mezi firmami a v tomto oboru v České republice úspěšně působíme již déle než 10 let.

Realitní a dražební kancelář. Zajištění, zprostředkování, výkup, služby: - nemovitosti - ošetření převodů majetku - dražby nemovitostí, movitých věcí, pohledávek.

Odkup, správa a inkaso pohledávek.. .

Služby: - mimosoudní a soudní vymáhání pohledávek - vedení účetnictví - vedení daňové evidence.

Exekutorský úřad Přerov. Dražby movitých věcí, nemovitostí.

Pohledávky: -periodická dražba -prodej-nabídka, nákup-poptávka -možnost stanovení okamžité likvidity pohledávek-reálné tržní ceny-cenový test -inkasní služba -pohledávky, závazky-poradenství, znalecké ocenění -vzdělávací kurzy, semináře, zajištění odborných lektorů.

Služby: -developerská činnost -odkup, správa pohledávek -dražby.

Oddlužení. Insolvence: - fyzické i právnické osoby - konkurzy. Služby spojené s celním řízením, zastupování v celním řízení. Služby v oblasti správy pohledávek, vymáhání pohledávek, inkasa pohledávek.

Exekutorský úřad, exekuce, soudní exekutor.

Vymáhání pohledávek soudní i mimosoudní cestou. Detektivní služby.

Vymáhání pohledávek. Služby pro věřitele: - inkaso a management pohledávek - inkaso pohledávek v zahraničí (řešení pohledávek) - kontrola dodržení splatnosti - řízení finančních rizik - databáze dlužníků. Zpracujeme všechny nezaplacené faktury. Dlužník projde procesem - mimosoudní, soudní řízení a exekuce, až do úplného zaplacení. ...