Předmětem exekucí jsou movité i nemovité věci. Ty jsou pak následně udávány na dražbách či různých konkurzech. Automobily, rodinné domy, elektronika či nábytek. S vyřešením exekuční záležitosti vám mohou pomoci exekuční úřady či různé nezávislé podniky.

Nabídka dražeb uměleckých předmětů, dobrovolných i nedobrovolných dražeb. Specializovaná kancelář na prodej movitého a nemovitého majetku formou dražeb a veřejných obchodních soutěží. Řešení komplikovaných majetkoprávních vztahů. Nejlevnější bytová výstavba v Praze. Nabídka dražeb uměleckých předmětů, dobrovolných i nedobrovolných ...

Výkup (nákup), prodej pohledávek. Realizace a vymáhání pohledávek. Ostraha objektů a osob.

Aukční a dražební společnost, provádění veřejných dražeb a)dobrovolných, b) nedobrovolných, prodej nemovitostí z konkursů, veřejná výběrová řízení, řešení exekucí, vymáhání pohledávek, právní poradenství

Provádění veřejných dražeb (dobrovolné, nedobrovolné) Realitní činnost Prodej nemovitostí z konkursů Veřejná výběrová řízení Řešení exekucí, oddlužení Vymáhání pohledávek

Služby: - právní vymáhání pohledávek - likvidace firem a společností.

Služby: - soudní a mimosoudní vymáhání pohledávek.

Výkon činnosti insolvenčního správce

Internetový portál s aukcemi. Dražitel je fyzická osoba starší 18 let, která je současně aktivním držitelem osobního účtu na webových stránkách SNADNÁAUKCE, a která se přihazováním zúčastňuje aukce/í. Vítěz je osoba, jejíž příhoz byl poslední před skončením časového limitu a je uveden jako vítěz na stránce skončené aukce.

Realitní a dražební kancelář. Nákup, prodej, pronájem: - nemovitosti.

Aukční systém Elevo: - vyhlašování aukcí (poptávky, nabídky, dražby) v reálném čase.

Komplexní, ucelené a profesionální služby v oblasti insolvence, zejména při oddlužení (osobním bankrotu).

Komplexní řešení pohledávek: -administrativní správa -přímý odkup pohledávek -návrh a realizace vícezápočtů -služby v oblasti hardware a software.

Úvěry a půjčky: - zástava nemovitostí. Exekuce, dražby, soudcovské a exekutorské zástavní právo na nemovitostech.

Služby: - znalecké posudky - provádění dražeb.

Realitní, aukční agentura: -aukční prodej -prodej uměleckých předmětů -finanční a podnikatelské subjekty. -dražby: -dobrovolné, nedobrovolné -obrazová galerie.

Exekutorský úřad Praha 2, soudní exekutor. CALL CENTRUM: tel.: 725 777 991 - 998 V pracovní dny od 8:00 do 15:00 hod.

Řešení, vymáhání pohledávek mimosoudní cestou prostřednictvím přímé komunikace s dlužníkem. Máme zkušenosti - vymáháním dluhů se zabýváme více než 20 let. Jsme seriózní, spolehliví a máme osobní přístup.

Profesionální, komplexní a ucelené služby v oblasti řešení pohledávek, pohledávky.

Veškerá stavební a inženýrská činnost: -dodavatelským způsobem. Provádění veřejných dražeb.

POSKYTUJEME: - úvěry - půjčky - hypotéky - leasing Řešíme exekuce na nemovitostech.