Předmětem exekucí jsou movité i nemovité věci. Ty jsou pak následně udávány na dražbách či různých konkurzech. Automobily, rodinné domy, elektronika či nábytek. S vyřešením exekuční záležitosti vám mohou pomoci exekuční úřady či různé nezávislé podniky.

Insolvenční správce - insolvence - exekuce - oddlužení fyzických osob - konkurz - reorganizace - prodej majetku

Finanční služby: - refinancování půjček a úvěrů bankovní i nebankovní sektor - půjčky s ručením družstevním bytem - půjčky s ručením nemovitosti domu, bytu, pozemku - řešení a vyplácení exekucí, zástav - půjčky na exekuce - řešení a vyplácení nemovitostí před dražbou a oddlužení.

Provádění veřejných dobrovolných i nedobrovolných dražeb. Kancelář: - Vsetín, Hlásenka 1673.

Realitní a dražební kancelář. Zajištění, zprostředkování, výkup, služby: - nemovitosti - ošetření převodů majetku - dražby nemovitostí, movitých věcí, pohledávek.

Pohledávky: -periodická dražba -prodej-nabídka, nákup-poptávka -možnost stanovení okamžité likvidity pohledávek-reálné tržní ceny-cenový test -inkasní služba -pohledávky, závazky-poradenství, znalecké ocenění -vzdělávací kurzy, semináře, zajištění odborných lektorů.

Oddlužení. Insolvence: - fyzické i právnické osoby - konkurzy. Služby spojené s celním řízením, zastupování v celním řízení. Služby v oblasti správy pohledávek, vymáhání pohledávek, inkasa pohledávek.

Vymáhání pohledávek. Služby pro věřitele: - inkaso a management pohledávek - inkaso pohledávek v zahraničí (řešení pohledávek) - kontrola dodržení splatnosti - řízení finančních rizik - databáze dlužníků. Zpracujeme všechny nezaplacené faktury. Dlužník projde procesem - mimosoudní, soudní řízení a exekuce, až do úplného zaplacení. ...

Návrh, zpracování insolvenčního návrhu s návrhem na povolení oddlužení.

Exekutorský úřad, soudní exekutor. Exekuce, dražby. Příjem do úschovy - peníze, listiny, movité věci.

Realitní a dražební kancelář. Nákup, prodej, pronájem: - nemovitosti.

Aukční systém Elevo: - vyhlašování aukcí (poptávky, nabídky, dražby) v reálném čase.

Úvěry a půjčky: - zástava nemovitostí. Exekuce, dražby, soudcovské a exekutorské zástavní právo na nemovitostech.

Poskytování: - úvěry - půjčky. Osobní bankroty, insolvence, oddlužení.

Nebankovní půjčky a úvěry. Řešení exekuce a jejich vyplacení. Zastupování před věřiteli a exekutorskými úřady. Oddlužení nemovitosti. Konsolidační úvěry. Řešíme také dluhy na nájmu.

Restituce. Zprostředkování pohledávek. Profesionální tvorba www prezentací.

Služby: - dražby, aukce - znalecké posudky - tržní odhady - prodej, pronájem, nákup nemovitostí.

Správa a vymáhání pohledávek. Obchodování s pohledávkami.