Předmětem exekucí jsou movité i nemovité věci. Ty jsou pak následně udávány na dražbách či různých konkurzech. Automobily, rodinné domy, elektronika či nábytek. S vyřešením exekuční záležitosti vám mohou pomoci exekuční úřady či různé nezávislé podniky.

Služby: - provádění veřejných dražeb - realitní činnost

Služby: -poskytování úvěrů a půjček -vyplácení exekucí -insolvence -oddlužení nemovitostí

Bezpečnostní a detektivní služby fyzická ostraha majetku, ochrana a doprovod vozidel, pátrání po osobách nebo vozidlech a jejich sledování Stěhování bytů, kanceláří, těžkých břemen - vyklízení bytových a nebytových prostor Pohledávky - vymáhání Realitní činnost Pravidelné a jednorázové úklidy Cateringová činnost

Veřejné dražby, reality, poradenství

Zabýváme se inkasními službami, vymáháním a odkupem pohledávek, odebráním předmětů leasingu, vyhledáváním osob a ochranou osob a majetku.

Pořádání internetových aukcí a dražeb..

Společnost zabývající se: - Upomínkový servis - Mimosoudní inkaso pohledávek - Správa portfolia pohledávek - Nákup a prodej pohledávek - Revize kreditního systému - Soudní vymáhání - Exekuce.

Advokátní kancelář - právo občanské, obchodní a insolvenční Dražby Výkon rozhodnutí (zástavy, vymáhání pohledávek)

Služby - správa a vymáhání pohledávek

Služby pro firmy i jednotlivce v oblasti vymáhání a správy pohledávek a zprostředkování právního zastoupení.

Internetové aukce pro domácnosti, firmy a veřejný sektor.

Služby oddlužení, prodej a pronájem realit, dražby, poradenství a servisní služby pro insolvenční řízení.

Činnost: - jazykové kurzy - školení - účetnictví - realitní činnost

Služby - vymáhání pohledávek a dluhů

Služby: -dražby nemovitostí. -realitní činnost.

Vymáhání pohledávek za fyzickými a právnickými osobami, v rámci mezinárodní skupiny EOS Group poskytujeme zahraniční inkaso ve více než 150 zemích, nabízíme také odkup portfolií pohledávek.

Advokátní kancelář Postaráme se o vyřízení problémů s: - nekalou soutěží - ochranou osobnosti - restitucemi - nadacemi Dražby

Advokátní kancelář - právo občanské, obchodní, korporátní, přepravní a trestní - nemovitosti Správa a vymáhání pohledávek.