Předmětem exekucí jsou movité i nemovité věci. Ty jsou pak následně udávány na dražbách či různých konkurzech. Automobily, rodinné domy, elektronika či nábytek. S vyřešením exekuční záležitosti vám mohou pomoci exekuční úřady či různé nezávislé podniky.

Finanční konzultace a poradenství Pohledávky - správa - vymáhání

Pomůžeme Vám s oddlužením, osobním bankrotem, restrukturalizací, konsolidací, konkurzem, povedeme Vás celou cestou až do úplného schválení oddlužení. Každý má právo žít důstojný život a nebýt štvancem exekutorů. Žádné další půjčky nevyřeší Vaši situaci. Každý den otálení Vás přijde na další peníze navíc. Klientský a právnický servis zdarma.

Jsme insolvenční správci. Pomáháme s oddlužením osob (osobní bankrot) a podniků. Insolvence je stav, kdy dlužník není schopen plnit své závazky vůči většímu počtu svých věřitelů a je nutné se obrátit na insolvenčního správce.

Zprostředkování prodeje a pronájmu nemovitostí. Výkupy nemovitostí, řešení zadlužených nemovitostí, výplaty exekucí, finanční poradenství, úvěry.

Soudní exekutor. Provádění exekucí.

Komplexní služby v oblasti mimosoudního řešení pohledávek..

Nabízíme exkluzivní a profesionální servis v oblasti mimosoudního řešení pohledávek. Provize z vymožené částky. www.revitalservis.cz 777 711 246

Nabízíme efektivní způsoby řešení pohledávek, vysokou efektivitu a bezplatné právní poradenství. Vyzkoušejte nás. Neplatíte ŽÁDNÉ POPLATKY PŘEDEM. NAŠE SLUŽBY Mimosoudní inkaso a správa pohledávek Soudní inkaso Zahraniční inkaso Exekuce a dohlížecí řízení Prevence a risk management Odkupy pohledávek

Inkasní a exekuční servis – nejlepší řešení pro vaše pohledávky. Inkasní a exekuční servis, s.r.o. je společnost, která se zabývá poskytováním služeb v obchodně - závazkových vztazích. Specializujeme se na vymáhání neuhrazených pohledávek a řízení portfolií pohledávek po splatnosti za fyzickými osobami.

Vymáhání pohledávek po celé ČR a v EU, fyzické a důrazné řešení pohledávek, odebírání leasingů, odkupování pohledávek.

Zabýváme se pohledávkami, likvidacemi podniků a jiným.

Veřejné dražby nemovitostí, informace o veřejných dražbách, komplexní realitní služby, on-line nabídky a poptávky nemovitostí. Služby: -zprostředkování prodeje a pronájmu bytových nemovitostí (byty, rodinné domy, chaty, chalupy, pozemky) -zprostředkování prodeje a pronájmu komerčních nemovitostí (kanceláře, průmyslové objekty) ...

Inkaso (vymáhání) pohledávek typu Business to Business (B2B) je jedna z hlavních činností, kterou se naše společnost Euler Hermes Čescob Service s.r.o. zabývá. V oblasti vymáhání se specializujeme výhradně na vymáhání obchodních pohledávek mezi firmami a v tomto oboru v České republice úspěšně působíme již déle než 10 let.

Odkup, správa a inkaso pohledávek.. .

DC GROUP - komplexní řešení problematiky pohledávek, inkasní agentura.

Správa a inkaso pohledávek prostřednictvím mimosoudního, soudního a exekučního řízení. .

Vymáhání pohledávek, právní servis, likvidace podniků.

Provádění veřejných dražeb: - dobrovolných - nedobrovolných - veřejných výběrových řízení včetně služeb souvisejících s přípravou zpeněžení majetku (ocenění a doporučení nejnižšího podání, katastrální agenda). Zpeněžování majetku z konkurzních podstat. Prodej nemovitého a movitého majetku: - přímé prodeje - dobrovolné dražby dle zák. ...

Aukční společnost. Aukce: -filatelie. -numismatika. -staré známky. -vyznamenání. -pohlednice. -plakáty.

Audit, daňové, účetní a finanční poradenství, oceňování firem, likvidace, konkursní správa a dražby.

Společnost se zabývá prováděním veřejných dražeb (tzv. na klíč), správou, vymáháním, obchodováním s pohledávkami a krizovým i profesionálním řízením v podnikatelské sféře.

Nabídka služeb v oblasti obchodu s pohledávkami.