Pojištění osob zahrnuje v základu úrazové pojištění, nemocenské pojištění a důchodové pojištění. V rámci volitelného pojištění si můžete připlatit pojištění invalidity, pojištění pro případ smrti, pojištění dětí nebo pojištění pracovní neschopnosti.

Pojišťovací makléřství Petřík Brokers, a.s. poskytuje svým klientům komplexní služby v oblasti pojistné ochrany a flexibilní zprostředkování likvidace škod. Úzce spolupracuje se všemi významnými pojišťovnami na trhu, u kterých jsme schopni vyjednat nejvýhodnější pojištění podle požadavků a potřeb klienta. Obrátit se ná nás můžete v případě ...

Pojišťovací makléřská společnost. Pojištění: - majetku a odpovědnosti - vozidel - životní - cestovní - hypoteční úvěry - penzijní fondy - stavební spoření - leasing.

Činnost: - obchodní zástupce pojišťovny Allianz

EXCLUSIA s.r.o. se zaměřuje na zajištění lékařské péče, rehabilitací, financí, pojištění a právní ochrany pro sportovce.

IP Solution for your living s.r.o. se zaměřuje na služby týkající se financování bydlení, na majetkové a úrazové pojištění a realitní služby.

Česká spořitelna - banka s nejdelší tradicí na českém trhu.