Obhajoba v trestním řízení, úprava poměrů k nezletilým, rozvody, žaloby, ověřování podpisů anebo tvorba předmanželských, darovacích, nájemních, směnných, kupních a jiných smluv. To je jen malý výčet právnických a advokátních služeb, které můžete využít.

Advokátní, poradenská kancelář. Služby: - právní.

Advokátní kancelář. Služby: - právní - konkurzy. Prodej: - věci z konkurzních podstat - nemovitosti, movité věci a ostatní (pohledávky, cenné papíry, obchodní podíly apod.).

Advokátní kancelář. Poskytuji právní poradenství a služby v oblasti generální praxe.

Advokátní kancelář. Poskytování právní pomoci ve věcech: -občanskoprávních -pracovních -rodinných. Řešení různých právních problémů. Obhajování v trestních záležitostech. Sepisování smluv kupních, darovacích.

Advokátní kancelář. Poskytování právní pomoci ve věcech: -občanskoprávních -pracovních -rodinných. Řešení právních problémů. Obhajování v trestních záležitostech. Sepisování smluv kupních, darovacích.

-Překladatelská a tlumočnická činnost -Mimoškolní výchova a vzdělávání, pořádání kurzů, školení, včetně lektorské činnosti

Pokud potřebujete právní pomoc, obraťte se na JUDr. Petru Veruňákovou, advokátku se sídlem v Praze. JUDr. Petra Veruňáková je odbornicí na občanské právo, rodinné právo, trestní právo, pracovní právo, přestupkové právo a ochranu osobnosti. Má bohaté zkušenosti z pracovního práva i zastupování klientů před soudem. Je také mediátorkou, která ...

Činnost: - komplexní služby v insolvenci - oddlužení - insolvenční poradenství - zpracování reorganizačního plánu

Advokátní kancelář: Služby: - právní - specializace na oblast pracovního práva.

Advokátní kancelář. Poskytování právní pomoci ve věcech: - občanskoprávních - pracovních - rodinných. Řešení právních problémů. Obhajování v trestních záležitostech. Sepisování smluv kupních, darovacích.

Mgr. Jana Zesevičová provozuje advokátní kancelář se zaměřením na občanské, trestní, insolvenční, obchodní a rodinné právo.

Advokátní služby, občanské a obchodní právo, právo nemovitých věcí, správa a vymáhání pohledávek, právo obcí a specifika, vycházející z obecního zřízení a správního práva, korporátní právo, trestní právo.

Služby: -advokátní služby v oblasti občanského, obchodního, rodinného a trestního práva.

Advokátní kancelář. Služby: -právní.

Advokátní kancelář. Služby: -právní -občanské právo -obchodní právo -pracovní právo -rodinné právo -směnenčné a šekové právo -insolvenční právo -trestní právo -správní právo -ústavní právo -sporné řízení -mezinárodní právo soukromé -veřejné zakázky a veřejná podpora.