Chystáte se do zahraničí? Nezapomeňte si směnit peníze ve směnárnách, které obchodují s eury, librami, dolary, rubly, korunami, kunami a dalšími měnami. Kurzovní lístek vám poskytne informace o aktuálních kurzech za nákupy a prodeje, pro valuty i devize.

Směnárenská činnost: - prodej a nákup valut - inkaso kreditních karet.

Zajišťujeme výkup i nákup všech evropských a světových měn jako jsou eura, usd, libry, švýcarský frank, ruský rubl, jpy, ale i exotické měny jako emiratský dirham.

Cestovní kancelář. Služby: -směnárna. Zahraniční i tuzemské zájezdy.

Letenky, doprovodné služby, kreditní karty, cestovní pojištění, směnárenské služby, cestovní šeky.

Motel: -ubytování -stravování -vinárna -směnárna.

Směnárna: -nákup valut -prodej valut.

Nabízíme služby turistické směnárny.

Služby: -informace o turistických atraktivitách ve městě i v okolí -informace o aktuálních akcích v nejbližším okolí -prodej průvodců, map, suvenýrů -internet s možností využití tiskárny -směnárna -zprostředkovávání ubytování. Provozuje firma: Unios Tourist Service, spol. s r.o.

Kompletní ucelené služby na devizovém trhu. Devizy-bezhotovostní operace: - nákup a prodej deviz převodem z účtu na účet - devizové konverze - platby do zahraničí, inkasa ze zahraničí - devizové poradenství, včetně aktualit z devizových trhů pro stálé klienty. Valuty-hotovostní operace: - nákup, prodej valut - výkup kovových ...

Směnárna a informační středisko, Martinská 9, Plzeň Oddělení společnosti: -INTEGRA MONEY směnárna a uzavírání pojištění pro cesty a pobyt -INTEGRA AUKCE veřejné dražby dobrovolné a nedobrovolné

Pobočka. Poskytujeme převody peněz po celém světě do několika minut a bez bankovních účtů. Hlavní poskytovatel služeb WESTERN UNION. Směnárna.

Poskytovatel finančních služeb se zaměřením na cestovní ruch. Zajišťování provozu sítě směnáren. Nákup a prodej cestovních šeků Směna deviz: Výměna běžných měn deviz na CZK Výměna CZK na běžné měny Platby do zahraniční: Vaše platby v CZK převedeme do 130 světových měn dle Vaší potřeby.