Chystáte se do zahraničí? Nezapomeňte si směnit peníze ve směnárnách, které obchodují s eury, librami, dolary, rubly, korunami, kunami a dalšími měnami. Kurzovní lístek vám poskytne informace o aktuálních kurzech za nákupy a prodeje, pro valuty i devize.

Provádíme : - štukatérské práce - restaurátorské práce v umělém mramoru - modelové prvky ve štuku a sádře v interiérech - díly a prvky z umělého pískovce - průzkum a vypracování návrhu koncepce postupu restaurování návrhy a poradenství v této činnosti - vyhotovení profilovaných a modelovaných prvků ve štuku a ...

Směnárenská činnost Realitní činnost Realitní činnost Správa a údržba nemovitostí

Cestovní kancelář - domácí i zahraniční zájezdy a pobyty - autorizovaný prodejce EXIM, ALEX, VTT Prodej - letenky - jízdenky do zahraničí - dálniční známky - průvodcovské služby Směnárenské služby - transfery peněz do zahraničí v licenci WESTERN UNION

Penzion: - ubytování - směnárna. od 02.01.2015 do 31.12.2025

Využijte službu bezpečné Internetové půjčky. Peníze již do tří dnů a výhodnější podmínky než v bance. Půjčky (úvěry) na cokoli, půjčky na auto a na bydlení. Nabízíme lepší podmínky na půjčky, které již splácíte. Zažádejte on-line.

Komplexní nabídka finančních produktů. Pro jednotlivce: - půjčky - účty - leasing - karty - přímé bankovnictví - spoření - pojištění. Pro firmy: - úvěry - přímé bankovnictví - podnikatelské účty - termínované vklady - leasing - platební karty.