Soudní znalec vám pomůže s oceňováním a odhady nemovitostí, se znaleckými posudky, se stanovením běžné, obecné či tržní ceny, poskytne vám pomoc při řešení pozůstalostí, věcného břemena, při prozkoumání vad, závad a škod nebo při řešení dědického řízení.

Ing. Ladislav Kozák s.r.o. - auditorské služby a daňové poradenství
Společnost Ing. Ladislav Kozák s.r.o. je vaším spolehlivým partnerem v oblasti auditu a daňového poradenství. Nabízíme komplexní služby včetně účetnictví a daňové evidence, abychom vám ulehčili správu financí. Poskytujeme odbornou právní pomoc a strategické rady pro optimalizaci vašich daní a povinných plateb.
Ing. Ladislav Kozák s.r.o. - auditorské služby a daňové poradenství
Ing. Milan Indra - Odhadce nemovitostí
Potřebujete ocenit váš majetek? Potom se neváhejte obrátit na specialistu na odhady a ocenění majetku pana Ing. Milana Indru. Vypracuje vám znalecký posudek při převodu nemovitosti, majetkovém vyrovnání, vkladu do účetnictví i dědickém řízení. Stanoví hodnoty nemovitostí při dědickém a rozvodovém řízení či pro účely pojištění nemovitostí.
Ing. Milan Indra - Odhadce nemovitostí
Služby - vedení účetnictví - zpracování mzdové agendy - ocenění podniku a nemovitostí.

Zpracování znaleckých posudků a odhadů cen nemovitostí, pozemků, vozidel, strojů a přístrojů, zemědělské techniky. Posuzování technického stavu a stanovování výše majetkové újmy způsobené poškozením vozidla.

Poradenství: -právní, daňové, podnikatelské -účetnictví a jeho revize -výzkum trhu a veřejného mínění. Služby: -ceny a odhady nemovitostí.

Odhady nemovitostí. Znalecké posudky.

Soudní znalec v oboru ekonomika, ceny a odhady motorových vozidel, strojů a přístrojů, všeobecné strojírenství, specializace na autoopravárenství.

Soudní znalec: - marketing - daňové plánování - daňové, investiční transakce - ekonomika, ceny a odhady.

Služby: - znalec - znalecké posudky - oceňování podniků a koncernů, cenných papírů, pohledávek, nehmotného majetku

Služby - psycholog - psychoterapie - znalecká činnost v oboru psychologie a pedagogiky - koučování. Další provozvna - adresa: Ovocný trh 11, Praha 1.

Ing. Anna Sidaková je koncesovaný odhadce v oboru oceňování majetku pro věci nemovité. Nabízím oceňování veškerého nemovitého majetku včetně odhadů. Pro své klienty provádím oceňování rodinných domů, pozemků, budov, hal, inženýrských a speciálních pozemních staveb. Sídlo firmy naleznete na adrese Podlibská 570, Praha. Služby: - soudní znalec, ...

Služby: - soudní znalec a odhadce cen nemovitého majetku - realitní poradenství

Ing. Radka Dostálová je realitní makléřka a znalkyně. Dům, byt a pozemek Vám rychleji a lépe prodá díky profesionální fotografii, videoprohlídce, 3D scanu nemovitostí, půdorysu a cílenému marketingu. Zajišťuje kompletní realitní servis. Realitní činnost a služby Služby soudního znalce a odhadce - oceňování nemovitostí.

Ing. Jan Dostál je soudní znalec a odhadce nemovitostí. Vyhotoví Vám odborný znalecký posudek a odhad pro věcná a dědická řízení. Včetně stanovení reálné a tržní ceny nemovitosti. Inženýrská činnost. Soudní znalec nemovitostí. Poradenství: - ekonomické - organizační.

Soudní znalec Ing. Josef Duchan vyhotovuje znalecké posudky z oboru ekonomika se specializací na nehmotná práva, ochranné známky, deriváty, cenné papíry, oceňování podniků a průmyslových výrobků pro klienty z Libereckého kraje. Soudní znalec, znalecké posudky, oceňování: - nehmotná práva a aktiva - ochranné známky - cenné papíry - ...

Soudní znalec, znalecké podusky: - expertíza ručního písma - ručně psaného písma.

Ing. Jan Šimek poskytuje služby soudního znalce se specializací na tržní i úřední oceňování lesních porostů, lesů, lesní půdy, lesní zvěře a porostů mimo lesní pozemky. Činnost znalce provádím v regionech okresů Zlín, Kroměříž, Vsetín a Uherské Hradiště. Soudní znalec, tržní a úřední oceňování i určení výše škody: - lesních porostů - lesní ...

Znalec Ing. Jiří Nádvorník provádí odhady, znalecké posudky a oceňování nemovitostí, domů, bytů, nebytových prostor, průmyslových budov, zemědělských objektů a pozemků pro klienty v rámci Libereckého kraje. Soudní znalec, odhady, znalecké posudky, oceňování: - všechny druhy nemovitostí - pozemky - byty a nebytové prostory - rodinné ...

Znalecká kancelář Danielis Trutnov se specializuje na oceňování nemovitostí a podniků. Odhady a znalecké posudky vypracováváme k oceňování nemovitostí a podniků zejména pro klienty z Královéhradeckého kraje. Znalecké posudky, odhady, oceňování, soudní znalec: - nemovitostí - rodinných domů, bytů, bytových domů - chat, chalup - ...

Ing. Galina Ožanová soudní znalec se specializací na ceny a odhady nemovitostí v mikroregionu Kraslicko. Soudní znalec, vypracování: - znalecké posudky nemovitostí - odborná vyjádření - oceňování nemovitostí - odhady cen nemovitostí. Mám dokonalou znalost, přehled a odbornou praxi ve specifickém mikroregionu Kraslicko, která Vám ...

Služby: - soudní znalec pro obor ekonomika, odvětví ceny a odhady, se zvláštní specializací oceňování cenných papírů

Služby - soudní znalec pro obor ekonomika, odvětví ceny a odhady.

ZERO + ODHADY NEMOVITOSTÍ Stavební projekce: -projekční práce - stavby -odhady nemovitostí .

Služby - certifikovaný odhadce nemovitostí - oceňování nemovitostí.

Služby - posuzování vlivů na životní prostředí.

Odborný zoolog - biologické hodnocení, průzkumy, posouzení - biologický dozor.