Soudní znalec vám pomůže s oceňováním a odhady nemovitostí, se znaleckými posudky, se stanovením běžné, obecné či tržní ceny, poskytne vám pomoc při řešení pozůstalostí, věcného břemena, při prozkoumání vad, závad a škod nebo při řešení dědického řízení.

Ing. Milan Indra - Odhadce nemovitostí
Potřebujete ocenit váš majetek? Potom se neváhejte obrátit na specialistu na odhady a ocenění majetku pana Ing. Milana Indru. Vypracuje vám znalecký posudek při převodu nemovitosti, majetkovém vyrovnání, vkladu do účetnictví i dědickém řízení. Stanoví hodnoty nemovitostí při dědickém a rozvodovém řízení či pro účely pojištění nemovitostí.
Ing. Milan Indra - Odhadce nemovitostí
Ing. Ladislav Kozák s.r.o. - auditorské služby a daňové poradenství
Společnost Ing. Ladislav Kozák s.r.o. je vaším spolehlivým partnerem v oblasti auditu a daňového poradenství. Nabízíme komplexní služby včetně účetnictví a daňové evidence, abychom vám ulehčili správu financí. Poskytujeme odbornou právní pomoc a strategické rady pro optimalizaci vašich daní a povinných plateb.
Ing. Ladislav Kozák s.r.o. - auditorské služby a daňové poradenství
Jiří Chadim se zaměřuje na oceňování půdy a lesních porostů a poskytuje služby znalce v oblasti ekonomiky.

Josef Bradáč se zaměřuje na oceňování majetku a nemovitostí.

Ladislav Homola se zaměřuje na oceňování nemovitostí a služby znalce v oblasti ekonomiky.

Soudní znalec - znalecké posudky - oceňování podniků - ekonomické a finanční analýzy.

Miroslav Peterka se specializuje na oceňování nemovitostí a služby v oblasti ekonomiky.

Soudní znalec v oboru elektronika a kybernetika.

Petr Fabík se zaměřuje na služby znalce v oblasti dopravy, ekonomiky a strojírenství a zpracovává ocenění motorových vozidel.

Vít Šimurda se zaměřuje na oceňování lesních porostů a půdy a poskytuje služby znalce v oblasti ekonomiky.

Vladimír Kunc se specializuje na oceňování majetku a poskytuje služby znalce v oblasti ekonomiky.

Zdeněk Rozmahel se zaměřuje na zpracovávání znaleckých posudků u motorových vozidel a zemědělských strojů.

Radek Bodnár se zaměřuje na oceňování výpočetní techniky a služby v oblasti ekonomiky.

Služby: - soudní znalec (ekonomika, stavebnictví) - autorizovaný inženýr

Společnost FK Sales & Investment Group s.r.o. Vám pomůže komplexně při prodeji Vašeho majetku, zajistí konkrétně: Prodej strojů a zařízení Oceňování majetku při prodeji Prodej podílů a firem Prodej zásob Nespotřebované zásoby Prodej přes aukce Prodej nemovitosti

Technicko inženýrská kancelář: - koordinátor BOZP na stavbě - technický dozor stavebníka - inženýrská činnost autorizovaného inženýra ve stavebnictví - soudní znalec. - oceňování majetku. Posudky, zkoušky, znalecké analýzy. Revize ZZ, tlakových nádob a ocelových konstrukcí.

Soudní znalec Zprostředkování prodeje a koupě: - rodinné domy - chaty - chalupy.

Znalecký ústav. Oceňování: - nemovitostí - lesů - podniků a jejich částí - veškerého druhu majetku.

PROJEKČNÍ ČINNOST: -vodohospodářské a inženýrské stavby -rybníky, vodní nádrže, poldry -projekty vodních nádrží, projekty rybníků -vodovody, projekty vodovodů -studny -kanalizace, projekty kanalizace -čistírny odpadních vod (ČOV), odlučovače ropných látek (ORL), odlučovače tuků -úpravy toků -skládky komunálního odpadu (TKO), ...

Lesní inženýr, poradenství v oblasti lesnictví - soudní znalec oboru lesní hospodářství, myslivost, ekonomika.

Ing. Zdeněk Musil je soudní znalec a insolvenční správce.

Boris Vondruška se zaměřuje na prodej rodinných domů, odhad cen nemovitostí, vizualizace a nákres půdorysů.

Společnost HUIS BUILDING RED s.r.o.zajišťuje odhad nemovitostí, 3D scanování nemovitostí, profesionální fotografie, tvorba vizualizací, videoprohlídky, homestaging a další služby v oblasti nemovitostí.

Posudky na vsakování odpadní vody Hydrogeologické posudky Vyřizování stavebního povolení a povolení odebírání podzemních vod Vrtání studní Projektová dokumentace - studnyprojektová činnost - vsakování (odpadní vody)

PROFI VALUE s.r.o. podniká v oblasti odborných odhadů, posudků a ocenění automobilů a strojů Konkrétně Vám poskytnou: - nezávislé tržní odhady, posudky a ocenění movitých věcí - odhady movitých věcí před koupí, prodejem, dražbou - ocenění pro dědické řízení, účely financování, vypořádání majetku, daň z nabytí movitých věcí, účetnictví, ...