Soudní znalec vám pomůže s oceňováním a odhady nemovitostí, se znaleckými posudky, se stanovením běžné, obecné či tržní ceny, poskytne vám pomoc při řešení pozůstalostí, věcného břemena, při prozkoumání vad, závad a škod nebo při řešení dědického řízení.

Ing. Milan Indra - Odhadce nemovitostí
Potřebujete ocenit váš majetek? Potom se neváhejte obrátit na specialistu na odhady a ocenění majetku pana Ing. Milana Indru. Vypracuje vám znalecký posudek při převodu nemovitosti, majetkovém vyrovnání, vkladu do účetnictví i dědickém řízení. Stanoví hodnoty nemovitostí při dědickém a rozvodovém řízení či pro účely pojištění nemovitostí.
Ing. Milan Indra - Odhadce nemovitostí
Ing. Ladislav Kozák s.r.o. - auditorské služby a daňové poradenství
Společnost Ing. Ladislav Kozák s.r.o. je vaším spolehlivým partnerem v oblasti auditu a daňového poradenství. Nabízíme komplexní služby včetně účetnictví a daňové evidence, abychom vám ulehčili správu financí. Poskytujeme odbornou právní pomoc a strategické rady pro optimalizaci vašich daní a povinných plateb.
Ing. Ladislav Kozák s.r.o. - auditorské služby a daňové poradenství
Oprava: -karosérie Služby: -znalectví -odhady. -vnitrostátní a mezinárodní nákladní doprava -odtahová služba-NON-STOP -opravy karoserií -znalectví-motorová vozidla.

Oceňování nemovitostí a podniků Hodonín.

Realitní kancelář, znalecké posudky, odhadce -nemovitosti-koupě, prodej, převody -ceny a odhady nemovitostí -technická pomoc stavebníkům.

Služby: -soudní znalec -z oboru těžba, odvětví geologie, se specializací na hydrogeologii a metody geologického výzkumu při zpracování ekologických auditů, rizikových analýz i dokumentací o vlivu staveb a technologií na životní prostředí -především monitoring geofaktorů a podmínek pro průzkum a sanace ekologických zátěží cizorodými látkami ...

Servis v oblasti tržního oceňování nemovitostí pro účely zjištění reálné hodnoty Vaší nemovitosti. Ocenění nemovitostí i pro účely dědického řízení. Změření na regiony Blanenska, Brněnska, Boskovicka, Svitavska, Prostějovska a Olomoucka.

Služby: -oceňování nemovitostí -realitní a zprostředkovatelská činnost -poradenství v oblasti nemovitostí

Velkoobchod, maloobchod, prodej, školení, servis, oprava: -kancelářská technika -psací stroje OPTIMA (elektronické přenosné i standardní) -náhradní díly pro psací stroje Robotron, Daro, Optima -rýsovací desky Riefler, Isis, Reiss (rýsovací hlavy, poměrová pravítka) -rýsovací potřeby STAEDTLER -geodetické přístroje ...

Znalecká kancelář: -odhady nemovitostí, tržní ceny, oceňování podniků -znalecké posudky o cenách podniků, nemovitostí a pozemků -znalectví ve stavebnictví: -stavby obytné, občanské, průmyslové, rodinné domy -oceňování pro zástavy, bankovní účely, hypotéky -oceňování podnikatelských záměrů -odhady v zahraničních cenách. Soudní ...

Datum zániku:06.09.2013 Činnost, práce: -stavební -obchodní. Práce: -malířské -lakýrnické. Notář. Soudní znalec. Odhady nemovitostí.

zánik poslední živnosti: 31.12.2012 Daňové poradenství Oceňování podniků, cenných papírů, nemovitostí, motorových vozidel, strojů a technologií, nehmotného majetku, cesí pohledávek, majetkových práv, účetní evidence

zánik poslední živnosti: 7.3.2012 Soudní znalec.

Služby: -projekty-stavby, venkovní a zahradní úpravy, interiéry -architektonická, urbanistická tvorba -inženýrská činnost -stavby-technický dozor, realizace -výstavba-konzultační a poradenská činnost -oceňování-nemovitosti, majetek.

Synergo s.r.o. se zaměřuje na oceňování movitého, nemovitého, hmotného, nehmotného i finančního majetku.

- výroba a obchod: - poradenská a konzultační činnost, - zpracování odborných studií a posudků

Soudní znalectví - v oborech strojírenství, doprava, ekonomika.

Regionální kancelář. Služby: - audity - fúze a akvizice - oceňování a znalecká činnost - investiční a finanční poradenství - daňové poradenství