Soudní znalec vám pomůže s oceňováním a odhady nemovitostí, se znaleckými posudky, se stanovením běžné, obecné či tržní ceny, poskytne vám pomoc při řešení pozůstalostí, věcného břemena, při prozkoumání vad, závad a škod nebo při řešení dědického řízení.

Ing. Ladislav Kozák s.r.o. - auditorské služby a daňové poradenství
Společnost Ing. Ladislav Kozák s.r.o. je vaším spolehlivým partnerem v oblasti auditu a daňového poradenství. Nabízíme komplexní služby včetně účetnictví a daňové evidence, abychom vám ulehčili správu financí. Poskytujeme odbornou právní pomoc a strategické rady pro optimalizaci vašich daní a povinných plateb.
Ing. Ladislav Kozák s.r.o. - auditorské služby a daňové poradenství
Ing. Milan Indra - Odhadce nemovitostí
Potřebujete ocenit váš majetek? Potom se neváhejte obrátit na specialistu na odhady a ocenění majetku pana Ing. Milana Indru. Vypracuje vám znalecký posudek při převodu nemovitosti, majetkovém vyrovnání, vkladu do účetnictví i dědickém řízení. Stanoví hodnoty nemovitostí při dědickém a rozvodovém řízení či pro účely pojištění nemovitostí.
Ing. Milan Indra - Odhadce nemovitostí
Vybrané činnosti přípravy a realizace staveb: -inženýrská činnost, stanoviska, průzkumy, posudky, diagnostika -technický dozor, zastupování -vedení realizace staveb Činnosti technického znalectví: -ekonomika, ceny a odhady, oceňování nemovitostí -stavebnictví Činnosti energetického specialisty: -energetické posudky -průkazy ...

Soudní znalec Doprava městská, silniční: Technické posudky o příčinách, mechanizmu dopravních nehod Právní, odborná, technická pomoc při dopravních nehodách při jednání s policií, městskými úřady, poradenství, zastupování, obhajování (odbor dopravy, přestupkové řízení) POMOC PŘI DOPRAVNÍCH NEHODÁCH (jak postupovat po dopravní nehodě) ...

Soudní znalec poskytuje znalecké posudky, poradenství a odhad ceny v oboru: ocenění podniku, ocenění obchodního podílu, informační systémy, hardware - počítače, elektronika, software a autorská práva, databáze, stroje a zařízení, automobily, přívěsy, návěsy a jiná vozidla, nábytek a truhlářské výrobky.

Finanční poradenství. Oceňování hmotného a nehmotného majetku. Správa a vymáhání pohledávek. Právní poradenství.

Znalecké posudky: -obor ekonomika - strojírenství: -stanovení ceny všech druhů motorových vozidel. Služby: -mobilní STK pro traktory. -měření emisí traktorů. -technické prohlídky manipulační techniky.

Služby - daňové poradenství, analýzy a rozbory - vedení účetnictví - posudky soudních znalců - překlady

Soudní znalecoceňování zemědělských a lesních pozemků a škod na lesních porostech.

Soudní znalec. Poradce při určení volby technologie a vhodnosti strojního vybavení, vč. náležitostí s tím spojených, konsultaci projektů a záměrů nových investic.

Znalecká kancelář. Projekce pozemních úprav.

Soudní znalec v oboru ekonomika a lesní hospodářství. Akreditovaný privátní poradce Ministerstva zemědělství pro oblast lesnictví.

Soudní znalec Znalecké posudky, odborné posudky ceny a odhady: - stroje a zařízení, včetně nářadí jakéhokoliv průmyslového odvětví - zemědělská a manipulační technika - motorová vozidla a přípojná vozidla - výpočetní technika - kancelářská technika

Soudní znalec: odhady, ocenění movitý majetek pro vypořádání dědictví, stanovení ceny pro finanční úřady, sociální odbory okresních a krajské úřady, dražby, získání úvěru, rozdělení bezpodílového majetku, vkladu do podnikání, pro účely reklamací oprav, zrušení kupní smlouvy, výměny, nebo vrácení vozidla, vozidlo, automobilu zjištění rozsahu ...

Energetický průkaz Energetický audit Projekční činnost Termovizní diagnostika Znalecké posudky

Manikůra, pedikůra. Školící středisko. Prodej materiálu. Služby soudního znalce v oboru.

Provoz pojišťovací a znalecké kanceláře.

Projekce: -průmyslové, občanské stavby, technické sítě -průzkumné a přípravné práce -geodetické zaměření stavby -zpracování architektonicko-stavební projektové dokumentace -odhady a oceňování nemovitostí.

Soudní znalec. Realitní kancelář.

Oceňování majetku, projektová činnost ve výstavbě.

Služby: -oceňování nemovitostí -v oblasti ekonomiky.

Projektování, projekce, statika: -pozemní stavby (staveb). Znalecké posudky v oboru stavebnictví: -odhadce, oceňování, ocenění nemovitostí -vady a poruchy staveb, pozemků -statické posouzení konstrukcí staveb -ocel, dřevo, beton, zdivo. Zpracování statických výpočtů. Projekty staveb bytových, občanských, průmyslových.

Oceňování majetku. Soudní znalec, obor ekonomika, odvětví ceny a odhady, specializace nemovitost.