Soudní znalec vám pomůže s oceňováním a odhady nemovitostí, se znaleckými posudky, se stanovením běžné, obecné či tržní ceny, poskytne vám pomoc při řešení pozůstalostí, věcného břemena, při prozkoumání vad, závad a škod nebo při řešení dědického řízení.

Ing. Milan Indra - Odhadce nemovitostí
Potřebujete ocenit váš majetek? Potom se neváhejte obrátit na specialistu na odhady a ocenění majetku pana Ing. Milana Indru. Vypracuje vám znalecký posudek při převodu nemovitosti, majetkovém vyrovnání, vkladu do účetnictví i dědickém řízení. Stanoví hodnoty nemovitostí při dědickém a rozvodovém řízení či pro účely pojištění nemovitostí.
Ing. Milan Indra - Odhadce nemovitostí
Ing. Ladislav Kozák s.r.o. - auditorské služby a daňové poradenství
Společnost Ing. Ladislav Kozák s.r.o. je vaším spolehlivým partnerem v oblasti auditu a daňového poradenství. Nabízíme komplexní služby včetně účetnictví a daňové evidence, abychom vám ulehčili správu financí. Poskytujeme odbornou právní pomoc a strategické rady pro optimalizaci vašich daní a povinných plateb.
Ing. Ladislav Kozák s.r.o. - auditorské služby a daňové poradenství
Stavební práce, stavební činnost. Výstavba rodinných, bytových a administrativních domů. Novostavby na klíč. Rekonstrukce bytových a nebytových prostor. Rekonstrukce a opravy fasád: -zateplování fasád vč. izolací a nátěrů. Střechy sedlové i ploché: -realizace -rekonstrukce a sanace poškozených. Půdní vestavby: -včetně zateplení ...

Oceňování majetku pro věci nemovité Znalecký ústav.

Soudní znalec v oboru stavebnictví. Odhadce nemovitostí: -oceňování, ocenění.

Znalecké posudky v oborech doprava, ekonomika a strojírenství.

Zpracování - znalecké posudky a odhady ekonomika, automobilismus, strojírenství.

Služby: -oceňování majetku -oceňování nemovitostí -ekonomické a servisní služby.

Oceňování podniků, cenných papírů, nemovitostí, motorových vozidel, strojů a technologií, nehmotného majetku, cesí pohledávek, majetkových práv, účetní evidence

Znalecká kancelář, znalec: - úřední oceňování nemovitého majetku (staveb, pozemků, trvalých porostů, věcných břemen) pro účely daně z převodu nemovitosti, dědictví, dělení majetku apod.

Provádíme analýzy dopravních nehod a oceňování majetku.

Projektová činnost ve výstavbě. Oceňování nemovitostí.

Autopůjčovna - osobní a dodávková vozidla Zapůjčení náhradního vozidla Poradenská a znalecká činnost v oboru likvidace pojistných událostí z povinného a havarijního pojištění Znalecké posudky

Oceňování motorových vozidel a mobilních strojů.

Soudní znalec v oblasti odhadů nemovitostí.

Stavební činnost: - stavební práce a demolice - projekce - rozpočty staveb. Znalecká činnost: - ceny a odhady nemovitostí - znalecké posudky - odborné posudky. Pronájem: - kanceláře - obchody - skladovací prostory.

Soudní znalec. Obory: ekonomika, strojírenství. Odhady, ocenění, posudek -strojů, zařízení, systémů, zařízení kanceláří, zařízení domácností, movitý majetek -znalecký výstup -znalecký posudek -obchod (s použitými stroji, zařízeními)

Oceňování nemovitostí - znalecké posudky za účelem posouzení kvality provedených stavebních prací.

Energetická náročnost budov Oceňování nemovitostí - znalecké posudky Správa nemovitostí.

zánik poslední živnosti: 31.5.2010. Oceňování nemovitostí - znalecké posudky.

Soudní znalec - sportovní plavidla. Trénování závodních jachtařů.

Člen Asociace soudních znalců a odhadců České republiky. Soudní znalec.

Služby: - znalecká činnost v oboru ekonomika, odvětví účetní evidence, oceňování a zařízení podniků.

Soudní znalkyně - v oboru psychologie - psychologická poradna pro děti, mládež a rodinu.