Soudní znalec vám pomůže s oceňováním a odhady nemovitostí, se znaleckými posudky, se stanovením běžné, obecné či tržní ceny, poskytne vám pomoc při řešení pozůstalostí, věcného břemena, při prozkoumání vad, závad a škod nebo při řešení dědického řízení.

Ing. Milan Indra - Odhadce nemovitostí
Potřebujete ocenit váš majetek? Potom se neváhejte obrátit na specialistu na odhady a ocenění majetku pana Ing. Milana Indru. Vypracuje vám znalecký posudek při převodu nemovitosti, majetkovém vyrovnání, vkladu do účetnictví i dědickém řízení. Stanoví hodnoty nemovitostí při dědickém a rozvodovém řízení či pro účely pojištění nemovitostí.
Ing. Milan Indra - Odhadce nemovitostí
Ing. Ladislav Kozák s.r.o. - auditorské služby a daňové poradenství
Společnost Ing. Ladislav Kozák s.r.o. je vaším spolehlivým partnerem v oblasti auditu a daňového poradenství. Nabízíme komplexní služby včetně účetnictví a daňové evidence, abychom vám ulehčili správu financí. Poskytujeme odbornou právní pomoc a strategické rady pro optimalizaci vašich daní a povinných plateb.
Ing. Ladislav Kozák s.r.o. - auditorské služby a daňové poradenství
Oceňování, ocenění, odhady, soudní znalecké posudky, soudní znalec: -nemovitosti -tržní ocenění pro banky -ceny a odhady nemovitostí.

Služby, poradenství: -zpracování technické dokumentace -překlady technické dokumentace -bezpečnost a ochrana zdraví při práci (BOZP).

Znalecká a inženýrská kancelář: -komplexní služby v odvětví oceňovaní -oceňování nemovitostí, podniků -tržní oceňování -znalecké posudky -vybrané služby ve stavebnictví -autorizovaný inspektor -autorizovaný inženýr.

Projekce, projekční a inženýrská činnost. - odhady nemovitostí

Služby: -projekty stavby, staveb, inženýring, statika, znalec -posudky staveb -soudní znalec - statika staveb, odhady nemovitostí, oceňování nemovitostí.

Soudní znalec v oborech: -ekonomika - ceny a odhady nemovitostí -doprava - technické posudky o příčinách silničních nehod -fotogrammetrie - analýza fotografií dopravních nehod. Poradenství a expertizní činnost v oborech: -oceňování nemovitostí -analýza silničních nehod.

Soudní znalec a odhadce: -znalecké posudky v oboru ekonomika-ceny a odhady nemovitostí -koncesovaný odhadce pro oceňování majetku pro věci nemovité. Překladatelka němčiny Mgr. Eva Čechová. Služby: -soudní tlumočení, úřední překlad, překlad s razítkem němčina -překlady a tlumočení z němčiny do češtiny a naopak. Překlady dokumentů a ...

Oceňování nemovitostí - tržní odhady pro bankovní účely - znalecké posudky - poradenství v tepelné technice budov

Nabídka služeb v oblasti oceňování nemovitostí.

Soudní znalec- nemovitosti.

Projekční a znalecká kancelář : - projectmanagement - projektová a inženýrská činnost v investiční výstavbě - soudně-znalecká činnost“ ve stavebnictví.

Oceňování, ocenění nemovitostí a podniků. Posuzování stavu a poruch staveb, poradenská činnost v oblasti nemovitostí. Poradenství. Soudní znalec. Odhad nemovitosti.

Soudní znalec v oboru stavebnictví. Oceňování pro účely dědictví, prodej. Ocenění, odhad nemovitostí.

Znalecké posudky a odhady nemovitostí.

Služby: -soudní znalec -ceny, odhady věcí movitých, spotřební elektronika, nábytek, zemědělská a manipulační tech. stroje.

Znalecký ústav: -stavební expertízy -soudní, znalecké odhady, posudky, nemovitosti, stavby -oceňování podniků.

Programování, služby, prodej, opravy, technický servis: -počítače, příslušenství -hardware, software. Projektování, analýza, realizace: -počítačové sítě, INTERNET, INTRANET. Poradenství, konzultace, školení. Programy pro soudy, advokáty, rezervační systémy, Služby: -antivirová problematika -odvirování -soudní znalec v oboru výpočetní ...

Znalecký posudek, oceňování: -motorová vozidla, motorové vozidlo -zemědělské stroje a technika -strojírenské technologie, stroje a zařízení -veškeré movité věci -posouzení nepeněžitých vkladů pro založení společností, základního kapitálu, navýšení základního kapitálu.

Znalecká kancelář: - odhad ceny nemovitostí.

Advokátní kancelář: -právní služby, poradenství -právník.

Soudní znalec: -ocenění, oceňování a odhady nemovitostí -znalecké posudky v oboru stavebnictví.

Soudní znalec, znalecká činnost. Odhadce, odhady, znalecké posudky, posudek. V oboru ekonomika, stavebnictví. Ekonomika: Specializace na ceny, cena a odhady. Nemovitosti, nemovitostí. Stavebnictví: Stavby obytné. Stavby průmyslové.

Služby: -auditorské -soudní znalec na oceňování podniků a věcí movitých.

Soudní znalec nemovitostí: -znalecké posudky -oceňování majetku-věci nemovité.