Soudní znalec vám pomůže s oceňováním a odhady nemovitostí, se znaleckými posudky, se stanovením běžné, obecné či tržní ceny, poskytne vám pomoc při řešení pozůstalostí, věcného břemena, při prozkoumání vad, závad a škod nebo při řešení dědického řízení.

Ing. Milan Indra - Odhadce nemovitostí
Potřebujete ocenit váš majetek? Potom se neváhejte obrátit na specialistu na odhady a ocenění majetku pana Ing. Milana Indru. Vypracuje vám znalecký posudek při převodu nemovitosti, majetkovém vyrovnání, vkladu do účetnictví i dědickém řízení. Stanoví hodnoty nemovitostí při dědickém a rozvodovém řízení či pro účely pojištění nemovitostí.
Ing. Milan Indra - Odhadce nemovitostí
Ing. Ladislav Kozák s.r.o. - auditorské služby a daňové poradenství
Společnost Ing. Ladislav Kozák s.r.o. je vaším spolehlivým partnerem v oblasti auditu a daňového poradenství. Nabízíme komplexní služby včetně účetnictví a daňové evidence, abychom vám ulehčili správu financí. Poskytujeme odbornou právní pomoc a strategické rady pro optimalizaci vašich daní a povinných plateb.
Ing. Ladislav Kozák s.r.o. - auditorské služby a daňové poradenství
Oceňování majetku pro - věci nemovité: - odhady ceny nemovitostí - stanovení tržní hodnoty / obvyklé ceny nemovitosti.

Znalecké posudky odhadů nemovitostí Geodetická kancelář - vyhotovení geometrických plánů - vytyčení hranic pozemků - zaměření podkladů pro projektovou přípravu, podélných a příčných profilů, digitálního modelu terénu - vyhotovení dokumentace skutečného provedení stavby - vyhotovení dokumentace skutečného stavu ...

Ceny a odhady spotřební elektroniky, výpočetní a kancelářské techniky, nábytku, vybavení a zařízení domácností, oceňování strojů a zařízení, oceňování vozidel, zemědělské a manipulační techniky

Znalecké posudky odhadů nemovitostí Geodetická kancelář - vyhotovení geometrických plánů - vytyčení hranic pozemků - zaměření podkladů pro projektovou přípravu, podélných a příčných profilů, digitálního modelu terénu - vyhotovení dokumentace skutečného provedení stavby - vyhotovení dokumentace skutečného stavu ...

Geodetické práce, mzdové účetnictví, oceňování nemovitostí - znalecké posudky, měření radonu.

Provádění dobrovolných dražeb Oceňování nemovitostí Poradenství

Znalecké posudky o cenách nemovitostí - dědictví, převody a pod. Odhady nemovitostí -hypoteční úvěry u bank Projekční činnost: stavební

Stavební a znalecká kancelář: - energetický auditor, inspektor nemovitostí, stavební dozory, stavební rozpočty, soudní odhady ceny nemovitostí, nanotechnologie, stavební posudky, mykologické posudky, konzultace, expertní činnost, statik.

Znalecká kancelář, odhadce. Služby: -oceňování nemovitého majetku -ocenění pro převody majetku -tržní oceňování.

Autoservis, servis, autoopravna, oprava: -automobily, vozy, vozidla. Soudní znalec: -odhady automobilů, motorových vozidel.

Oceňování: - majetek podniků - stroje, strojírenské technologie a systémy - věci movité - motorové vozidĺa - nemovitosti - nehmotný majetek. Soudní znalec, znalecké posudky: - autoopravárenství - analýza dopravních nehod.

Pobočka. Centrum energetických a informačních služeb. Služby: - energetické audity - energetické štítky budov - odborné posudky (tepelné čerpadla, kotle spalující biomasu) - specializovaná měření - termovizní, emise, energorozvody.

Prodej a opravy motocyklů a skútrů: - Aprilia - Suzuki - Scarabeo - Gilera - Piaggio - Moto Guzzi Opravy motorů. Tuning skútrů. Prodej a montáž pneumatik. Znalecká činnost v oboru odhadu motorových vozidel. Provozovna Krnov uzavřena.

Oprava, ladění, oceňování a prodej: - klavíry, piana. Soudní znalec.

Servis a měření. Komplexní služby: -autorizované měření emisí -odborné posudky -soudně znalecké posudky v oboru čistota ovzduší -dodávka a servis kontinuálního měření emisí -revize a zkoušky vyhrazených plynových zařízení -smluvní servis -poradenství. Činnost-silniční nákladní doprava: -technické testování ...

Znalecká a odhadcovská kancelář. Oceňování nemovitostí a podniků.

Projekční kancelář specializovaná na: -statika a dynamika ocelových konstrukcí -stavrbní projekce na poddolovaném území,jejich rekonstrukce a modernizace -diagnostika ocelových konstrukcí -znalecké posudky. HD PROGRES Účetnictví a daně: -poskytování služeb v oblasti účetnictví a daní včetně komplexního ekonomického a finančního ...

Realitní kancelář: - prodej nemovitost - kupní, darovací smlouvy - oceňování nemovitostí, věcných břemen - účetnictví - partner ČMSS - stavební spoření - partner ČS - stavební spoření+hypotéky - partner RFS - penzijní připojištění - odhady pro banky (ČS, ČMSS, RFS, KB, ČSOB, Hypoteční).

Služby: - Oceňování majetku pro - věci nemovité, - Poradenská a konzultační činnost, zpracování odborných studií a posudků, - Realitní činnost, správa a údržba nemovitostí, - Zprostředkování hypotečního úvěru.

Daňová poradkyně. Ekonomické poradenství. Soudní znalec v daňové problematice.

Znalecká kancelář. Soudní znalec v oboru oceňování nemovitostí.