Soudní znalec vám pomůže s oceňováním a odhady nemovitostí, se znaleckými posudky, se stanovením běžné, obecné či tržní ceny, poskytne vám pomoc při řešení pozůstalostí, věcného břemena, při prozkoumání vad, závad a škod nebo při řešení dědického řízení.

Ing. Milan Indra - Odhadce nemovitostí
Potřebujete ocenit váš majetek? Potom se neváhejte obrátit na specialistu na odhady a ocenění majetku pana Ing. Milana Indru. Vypracuje vám znalecký posudek při převodu nemovitosti, majetkovém vyrovnání, vkladu do účetnictví i dědickém řízení. Stanoví hodnoty nemovitostí při dědickém a rozvodovém řízení či pro účely pojištění nemovitostí.
Ing. Milan Indra - Odhadce nemovitostí
Ing. Ladislav Kozák s.r.o. - auditorské služby a daňové poradenství
Společnost Ing. Ladislav Kozák s.r.o. je vaším spolehlivým partnerem v oblasti auditu a daňového poradenství. Nabízíme komplexní služby včetně účetnictví a daňové evidence, abychom vám ulehčili správu financí. Poskytujeme odbornou právní pomoc a strategické rady pro optimalizaci vašich daní a povinných plateb.
Ing. Ladislav Kozák s.r.o. - auditorské služby a daňové poradenství
Oceňování, znalecké posudky-nemovitosti.

Projekce: -stavební. Inženýrská činnost. Soudní znalec: -ceny a odhady nemovitostí.

Soudní znalec Ceny a odhady nemovitostí

Zpracování: - znalecké posudky a expertizy v oboru ekonomika, stavebnictví, stavby obytné a stavby průmyslové - ceny a odhady nemovitostí, oceňování majetku.

Služby: - odhady, oceňování nemovitostí, movitostí, podniky, firmy. Služby, poradenství: - vedení účetnictví (jednoduché, podvojné) - zajištění auditu včetné daňového poradenství. Služby: - stavební dozor - inženýrská činnost.

Služby: -soudní znalec -realitní kancelář

Znalecká činnost: - soudní znalec v oborech: - ekonomika, odvětví ceny a odhady nemovitostí - stavebnictví, odvětví stavby obytné a průmyslové. Projekční činnost.

Činnost: - tvorba znaleckých posudků.

Geologické i zeměměřičské práce, průzkumy, sanace a rekultivace. Soudně znalecké posudky. Sídlo firmy: - Na Sídlišti 820, Zlaté Hory.

Soudní znalec Odhady nemovitostí

Služby: - oceňování nemovitostí a podniků - veškerá znalecká činnost - soudní znalectví v oboru ekonomika, stavebnictví, stroje, motorová vozidla - tržní odhady movitého a nemovitého majetku.

Soudní znalec Znalecké posudky, oceňování nemovitostí Tržní oceňování nemovitého majetku pro: -úvěry -hypotéky -stanovení obvyklé ceny nemovitosti.

Soudní znalec: v oboru stavebnictví.

Zajišťují: - oceňování nemovitostí - rozdělování budov na jednotky (Zákon 72/1994 Sb.) - realitní činnost.

Soudní znalec ceny a odhady podniků řízení a plánování a organizace ekonomiky ceny a odhady výrobní stroje účetní evidence strojírenství, výrobní stroje a zařízení

Soudní znalec v oboru: - ekonomika - cena a odhady motorových vozidel.

Oceňování, znalecké posudky: - motorová vozidla - stroje a zařízení - strojírenství - autoopravárenství.

Soudní znalecodhady cen nemovitostí

Bazar - sportovní nářadí Služby soudního znalce v oblasti sportu Pokládání - dopadové plochy z gumy Dodávka - nářadí a vybavení tělocvičen a hal Revize a opravy - tělocvičné nářadí - zařízení tělocvičen, dětských hřišť, sportovišt, posiloven Pokládání - pryžové dlažby

Oceňování a odhady nemovitostí pro bankovní účely Realitní kancelář