Soudní znalec vám pomůže s oceňováním a odhady nemovitostí, se znaleckými posudky, se stanovením běžné, obecné či tržní ceny, poskytne vám pomoc při řešení pozůstalostí, věcného břemena, při prozkoumání vad, závad a škod nebo při řešení dědického řízení.

Ing. Milan Indra - Odhadce nemovitostí
Potřebujete ocenit váš majetek? Potom se neváhejte obrátit na specialistu na odhady a ocenění majetku pana Ing. Milana Indru. Vypracuje vám znalecký posudek při převodu nemovitosti, majetkovém vyrovnání, vkladu do účetnictví i dědickém řízení. Stanoví hodnoty nemovitostí při dědickém a rozvodovém řízení či pro účely pojištění nemovitostí.
Ing. Milan Indra - Odhadce nemovitostí
Ing. Ladislav Kozák s.r.o. - auditorské služby a daňové poradenství
Společnost Ing. Ladislav Kozák s.r.o. je vaším spolehlivým partnerem v oblasti auditu a daňového poradenství. Nabízíme komplexní služby včetně účetnictví a daňové evidence, abychom vám ulehčili správu financí. Poskytujeme odbornou právní pomoc a strategické rady pro optimalizaci vašich daní a povinných plateb.
Ing. Ladislav Kozák s.r.o. - auditorské služby a daňové poradenství
Vypracování tržních a znaleckých posudků (odhadů) nemovitostí (odhad ceny obvyklé) pro potřeby bank a stavebních spořitelen – úvěrové a hypotéční úvěrové řízení, dále pro potřeby notářů, právníků a advokátů, dědická apod. řízení.

Soudní znalec v oblasti strojírenství a ekonomika.

Pojišťovací makléř a agent - včetně likvidace pojistných událostí Znalecké posudky

Interiérový design, tvorba 3D návrhů, poradenství, odhady nemovitostí.

Autobazar, bazar, autopůjčovna, půjčovna, ND, soudní znalec, hlídané parkoviště non-stop, autoservis, půjčovna přívěsů, DI, STK.

Odhady kapitálového majetku likvidace škod

Energetické průkazy a posudky Počítačové kurzy

Služby: -soudní znalec z oboru motorových vozidel a silniční dopravy

Služby: -poradenství v oblasti chovu prasat. -veterinární, léčebná činnost v chovech prasat. -znalecké posudky zdravotní stav, výživa, chov prasat. -školení pro odbornou veřejnost (chov prasat).

Poskytování služeb v oblasti oceňování a soudního znalectví z oblasti strategických rozborů. Dále: - finanční management - řízení projektů - nákupní logistika - oceňování rizik podnikatelských projektů - zlepšování procesů.

Výroba stylového exkluzivního nábytku, bytových doplňků a dodávky zakázkových interiérů. Privátní zakázky: - bytové interiéry a zakázkový nábytek - nábytek moderní - nábytek vyřezávaný, vykládaný a inkrustovaný - nábytek předlohový. Komerční interiéry: - kompletní interiéry restaurací, hotelů, obchodů apod. - kanceláře a ...

Odhadce nemovitostí. Znalecké posudky při prodeji, daru a dědictví.

Znalecká činnost a oceňování nemovitého, movitého a nehmotného majetku, podniků a podnikatelských služeb a produktů, ochranných známek.

Znalecká činnost v oboru Ekonomika, cena a odhady nemovitostí Realitní činnost

Znalecké služby: - daně a celní problematika - účetní evidence - mzdy - ceny a odhady

Služby - právní, ekonomické a účetní poradenství - likvidace, dražby, veřejné soutěže - kompletní organizace valné hromady - znalecké posudky v oborech ekonomika a doprava

Služby - znalecké posudky pro soudy všech stupňů, finanční úřady, obecní úřady, advokátní kanceláře - znalecké posudky pro daňové účely, převod, darování a směna - oceňování rodinné domy, chaty, chalupy, garáže, byty, nebytové a bytové prostory - odhady tržních cen nemovitostí - dražby

Znalecké služby, oceňování nehmotného a hmotného majetku, oceňování podniků

Soudní znalec - odhadce v oboru ekonomika, stavebnictví - znalecké posudky - ceny nemovistosti - stavebně technické průzkumy

Služby: - masáže - kurzy, školení - výuka jazyků

Znalecký ústav: -oceňování nehmotného majetku. -oceňování podniků. -finanční analýzy podniku.

Služby - odhady starožitností Prodej, výkup - starožitnosti - nábytek, obrazy, sklo a porcelán - šperky, stříbro