Soudní znalec vám pomůže s oceňováním a odhady nemovitostí, se znaleckými posudky, se stanovením běžné, obecné či tržní ceny, poskytne vám pomoc při řešení pozůstalostí, věcného břemena, při prozkoumání vad, závad a škod nebo při řešení dědického řízení.

Ing. Ladislav Kozák s.r.o. - auditorské služby a daňové poradenství
Společnost Ing. Ladislav Kozák s.r.o. je vaším spolehlivým partnerem v oblasti auditu a daňového poradenství. Nabízíme komplexní služby včetně účetnictví a daňové evidence, abychom vám ulehčili správu financí. Poskytujeme odbornou právní pomoc a strategické rady pro optimalizaci vašich daní a povinných plateb.
Ing. Ladislav Kozák s.r.o. - auditorské služby a daňové poradenství
Ing. Milan Indra - Odhadce nemovitostí
Potřebujete ocenit váš majetek? Potom se neváhejte obrátit na specialistu na odhady a ocenění majetku pana Ing. Milana Indru. Vypracuje vám znalecký posudek při převodu nemovitosti, majetkovém vyrovnání, vkladu do účetnictví i dědickém řízení. Stanoví hodnoty nemovitostí při dědickém a rozvodovém řízení či pro účely pojištění nemovitostí.
Ing. Milan Indra - Odhadce nemovitostí
Realitní kancelář. Oceňování: - nemovitosti - movitý majetek - podniky - pro bankovní potřeby. Správa: - IS MOISES - národní informační systém pro sledování obchodovaných cen nemovitostí.

Služby: -inženýrská činnost v investiční výstavbě -oceňování majetku, odhad ceny, znalecké postudky -kontrolní sestavení rozpočtu.

Služby: -odhady ceny nemovitostí -znalecké posudky cen nemovitostí -průkazy energetické náročnosti budov -projekty a výpočty pro zateplení budov -studie a projekty staveb -zaměření stávajícího stavu budov

Vedení, kontrola, zpracování: -účetnictví -daňová a mzdová evidence -oceňování nemovitostí.

Služby: -v oboru ochrany přírody a krajiny: -posudky - zdravotní stav stromů, zeleně -biologická hodnocení -posuzování vlivu záměrů na krajinný ráz -vypracování: -studie a metodické materiály -koncepce a strategie -projekty pro žádosti o dotace -poradenství, školení.

Služby: - oceňování lesů, pozemků, podniků - audity lesních majetků a lesních podniků - realitní činnost se specializací na lesy

Znalecké posudky a odhady: -pro fyzické a právnické osoby -oceňování podniků a firem. Poradenská činnost v oboru. Soudní znalec.

Služby: - znalecké posudky - oceňování majetku - odhadování cen.

Služby: -znalecké posudky -odhady majetku.

Služby soudního znalce spojené s pořízením a provozem automobilů, návěsů, přívěsů a jiných vozidel. Odhad ceny a posouzení technického stavu. Renovace veteránů, poradenská činnost v oblasti silničních motorových vozidel.

Auditorská, znalecká a daňová kancelář. Služby: -daňové poradenství -audit -zastupování před správcem daně -znalecké posudky z účetnictví pro soudy a soukromé subjekty -účetní poradenství -ekonomické a organizační poradenství -vedení účetnictví -zpracovávání, zpracování daňových přiznání (daňové).

Soudní znalec: - obor ekonomika, odvětví ceny a odhady, specializace stroje a zařízení - věci movité.

Znalecké služby, odhady nemovitostí: -oceňování majetku:

Odhady majetku a znalecké posudky. Služby: -odhady a oceňování (ocenění) nemovitostí (majetku, majetek).

Činnost: -projekční: -architektonické návrhy -studie -urbanismus -pozemní stavitelství -inženýrská: -ve výstavbě-stavební dozory -znalecké posudky z oboru ekonomika stavebnictví.

Služby: -oceňování nemovitostí, znalecké posudky. Poradenství: -právní -účetní, ekonomické -daňové.

Soudní znalec: -movitosti -elektronika -zahraniční elektronika.

Služby: -soudní znalec: -znalecké posudky, odhady ceny majetku.

Služba, poradenství: - soudní znalec - oceňování nemovitostí, bytů, pozemků, porostů - odhadce nemovitostí.

Soudní znalec. Služby: - ocenění, oceňování nemovitostí - odhady majetku (odhadce).

Daňové poradenství Finanční poradenství Znalecká kancelář Právní poradenství Realitní kancelář Realitní kancelář

Prodej - kosmetika Oceňování - nemovitosti Realitní činnost - převody nemovitostíprodej a pronájem - byty - domy Realitní činnost - převody nemovitostíprodej a pronájem - nebytové prostory