Svěřte ekonomiku a účetnictví své firmy odborníkům, kteří se postarají o daňovou evidenci, účetnictví, mzdovou agendu, personalistiku, o daně a jejich optimalizace a zastupování před příslušnými správními úřady. Součástí služeb je i ekonomické poradenství.

TRISON, s.r.o.
TRISON, s.r.o. - vedení účetnictví a daňové poradenství Společnost TRISON, s.r.o. nabízí již od roku 1995 svým zákazníkům komplexní služby v oblasti vedení účetnictví a daňového poradenství. Dále pro naše klienty zajišťujeme zpracování mezd, vedení daňové evidence a provádíme zastupování a komunikace na úřadech. Zaměstnáváme pouze ...
TRISON, s.r.o.
Účetnictví Praha s.r.o. Externí vedení účetnictví rychle a kvalitně
Vedení účetnictví, mzdy, daňové poradenství i zpracování daňového přiznání rychle a kvalitně poskytuje Účetnictví Praha s.r.o. Komplexnost služeb, široký záběr oborů, dlouhodobá spolupráce s klienty, praxe více než 20 let - to vše jsou důvody pro spolupráci s touto firmou. V případě zájmu se obraťte na odborníky z této společnosti!
Účetnictví Praha s.r.o. Externí vedení účetnictví rychle a kvalitně
Služby: - vedení účetnictví - daňové poradenství.

Daňové a účetní poradenství - vedení účetnictví - vedení daňová agendy.

Služby - vedení účetnictví - daňová a mzdová evidence.

Činnost: - oceňování majetku - rozpočty staveb - inženýrská činnost ve stavebnictví - vedení účetnictví.

Služby: - mzdové účetnictví včetně personalistiky malých organizací do 25 zaměstnanců - vedení daňové evidence, zpracování daňového přiznání, daně - poradenství.

Poradenství: -právní -ekonomické -daňové. Služby: -vedení účetnictví.

Vedení účetnictví a daňové evidence na míru. S důrazem na individuální přístup, za užití moderních technologií (vzdálené přístupy, bezpapírová komunikace, atd). Nabízíme komplexní služby, jejichž rozsahem se maximálně přizpůsobíme potřebám a požadavkům klienta.

Činnost účetních poradců, vedení účetnictví, vedení daňové evidence

Potřebujete zpracovat účetnictví? Obraťte se na společnost DAFI. Jsme tým lidí působících v oblasti účetnictví, daňového poradenství a zpracování mezd. Firma působí více než 10 let. Zajišťujeme komplexní poradenské a outsourcingové služby. Najdeme pro Vás efektivní řešení na míru, aby vše vyhovovalo vašim potřebám. Navštivte naši kancelář v centru ...

Služby - daňové poradenství - zpracování daňových přiznání - finanční poradenství - vedení účetnictví - personalistika

Služby: - auditorské - účetní poradenství

Ekonomické poradenství Vedení - účetnictví - daňové evidence

Vedení účetnictví, daňové evidence, zpracování mezd a daňové poradenství.

Služby: - vedení účetnictví - zpracování mezd

Daňové a účetní poradenství: - zpracování daňového přiznání. - vedení účetnictví - mzdová agenda.

Služby: - vedení účetnictví - vedení daňové evidence

Finanční poradenství Vedení účetnictví.

Vedení účetnictví - poskytujeme komplexní služby v oblasti vedení účetnictví včetně mzdové agendy. Nabízíme také zastupování na úřadech, jako např. Finanční úřad, Správa sociálního zabezpečení, Zdravotní pojišťovna.

Služby: -auditorské služby -účetní a daňové poradenství.