Svěřte ekonomiku a účetnictví své firmy odborníkům, kteří se postarají o daňovou evidenci, účetnictví, mzdovou agendu, personalistiku, o daně a jejich optimalizace a zastupování před příslušnými správními úřady. Součástí služeb je i ekonomické poradenství.

TRISON, s.r.o.
TRISON, s.r.o. - vedení účetnictví a daňové poradenství Společnost TRISON, s.r.o. nabízí již od roku 1995 svým zákazníkům komplexní služby v oblasti vedení účetnictví a daňového poradenství. Dále pro naše klienty zajišťujeme zpracování mezd, vedení daňové evidence a provádíme zastupování a komunikace na úřadech. Zaměstnáváme pouze ...
TRISON, s.r.o.
Účetnictví Praha s.r.o. Externí vedení účetnictví rychle a kvalitně
Vedení účetnictví, mzdy, daňové poradenství i zpracování daňového přiznání rychle a kvalitně poskytuje Účetnictví Praha s.r.o. Komplexnost služeb, široký záběr oborů, dlouhodobá spolupráce s klienty, praxe více než 20 let - to vše jsou důvody pro spolupráci s touto firmou. V případě zájmu se obraťte na odborníky z této společnosti!
Účetnictví Praha s.r.o. Externí vedení účetnictví rychle a kvalitně
Služby: -daňové poradenství.

Vedení účetnictví a daňové evidence, zpracování mezd, personalistika, daňová přiznání, skladová evidence, Intrastat, účetní poradenství. Provozuje eshop, který Vám nabízí hry a hračky pro děti i dospělé. Najdete zde stolní a společenské hry, karetní hry, stavebnice, hlavolamy, skládačky, puzzle i plyšové hračky.

Služby: -poradenství-daňové, účetní, finanční -vedení účetnictví-jednoduché, podvojné -zpracování podnikatelských záměrů.

Služby: -vedení účetnictví -mzdová agenda -účetní a ekonomické poradenství -daně.

Účetnictví: -daňová evidence -podvojné účetnictví -kompletní mzdy i pro velké organizace -skladová evidence -daňová přiznání.

Služby: -daňové poradenství -vedení účetnictví.

Služby: -vedení účetnictví.

Služby: -vedení účetnictví a zpracování účetních závěrek -daňová evidence -mzdová agenda a personalistika -zpracování přiznání k DPH, dani z příjmů a dani silniční -ekonomické poradenství -zpracování podkladů pro získání úvěrů -zakládání a změny obchodních společností -činnosti spojené s likvidací společností

Služby: -poradenství -vedení účetnictví -auditorské služby.

Služby: -vedení účetnictví včetně ekonomického poradenství a zastupování na úřadech. Truhlářství: -zakázková výroba -nábytek -bytové doplňky -soustružení dřeva. -Trhové Sviny, Otěvěk 120 -tel.: 602829202.

Komplexní služby v oblasti finančního a mzdového účetnictví. Daňové poradenství. Odbornost prováděných úkonů. Profesionální služby bez rizik, zároveň s úsporou nákladů.

Služby: -účetní a finanční specialista -úvěry ze stavebního spoření -hypotéky na bydlení -americké hypotéky -půjčky -pojištění -životní a neživotní -penzijní fondy.

Služby: -daňové poradenství -vedení účetnictví -tržní oceňování -znalecké posudky nemovitostí -kalkulace a rozpočty staveb -inženýrská činnost.

Služby: -daňové poradenství -zpracování účetnictví.

Služby: -vedení jednoduchého a podvojného účetnictví -vypracování daňového přiznání -daňové poradenství.

Služby: -vedení účetnictví podnikatelů včetně všech daňových přiznání fyzických i právnických osob.

Služby: -vedení účetnictví -daňová přiznání -poradenství.

Služby: -zpracování účetnictví.

Služby: -zpracování účetnictví.

Prodej, instalace: -počítačové sestavy -notebooky -monitory -počítačové sítě -tiskárny -modemy -záložní zdroje. Instalace: -software -ekonomické a účetní programy ZEIS. Služby: -zpracování účetnictví a mezd -audit.

Služby: -účetnictví -daňové a finanční poradenství.

Služby: -malířské práce -natěračské práce -zpracování účetnictví -stavební spoření.

Poradenství: - poradenská činnost pro systémy řízení ISO 9001, ISO 14001, OHSAS 18001, Bezpečnost práce - školení - řízení managementu - teoretické, praktické školení auditorů - teoretické, praktické školení manažerů - bezpečnosti práce v ČR - prověrková činnost - pomoc při interních auditech - provádění interních a ...

Služby: -vedení účetnictví a daňové evidence -mzdová a personální agenda -jednání s FÚ, OSSZ, ZP.