Svěřte ekonomiku a účetnictví své firmy odborníkům, kteří se postarají o daňovou evidenci, účetnictví, mzdovou agendu, personalistiku, o daně a jejich optimalizace a zastupování před příslušnými správními úřady. Součástí služeb je i ekonomické poradenství.

TRISON, s.r.o.
TRISON, s.r.o. - vedení účetnictví a daňové poradenství Společnost TRISON, s.r.o. nabízí již od roku 1995 svým zákazníkům komplexní služby v oblasti vedení účetnictví a daňového poradenství. Dále pro naše klienty zajišťujeme zpracování mezd, vedení daňové evidence a provádíme zastupování a komunikace na úřadech. Zaměstnáváme pouze ...
TRISON, s.r.o.
Účetnictví Praha s.r.o. Externí vedení účetnictví rychle a kvalitně
Vedení účetnictví, mzdy, daňové poradenství i zpracování daňového přiznání rychle a kvalitně poskytuje Účetnictví Praha s.r.o. Komplexnost služeb, široký záběr oborů, dlouhodobá spolupráce s klienty, praxe více než 20 let - to vše jsou důvody pro spolupráci s touto firmou. V případě zájmu se obraťte na odborníky z této společnosti!
Účetnictví Praha s.r.o. Externí vedení účetnictví rychle a kvalitně
Projekce, realizace, montáž a servis slunečních fotovoltaických elektráren.

Ekonomická, daňová, účetní kancelář. Vedení účetnictví, odklady přiznání, daňové poradenství, daňový poradce, mzdy, zpracování mezd, personalistika, finanční rozbory a analýzy, oceňování podniků.

ACCOUNT OFFICE s.r.o. se zaměřuje na zakládání a transformace společností, daňové poradenství a účetní poradenství, personalistiku a na likvidace společností.

Arbitum Consulting a.s. se zaměřuje na daňové poradenství, reorganizaci, exekuci a oddlužení.

Služby: -účetnictví -daňová evidence -mzdy -zastupování na úřadech -daně, daňová přiznání. -pro firmy i fyzické osoby.

Služby: -auditorské -účetní a poradenské služby po celé České republice. Kanceláře: -2.patro -Přímětická 1772/28, Znojmo, 66902.

Vinařství - prodej vín - degustace ve vinném sklepě

ResVinia, spol. s.r.o. je výrobní, obchodní a marketingová společnost s distribucí kvalitních vín moravských vinařů. Vyrábí a prodává na svém eshopu svá vína značky ResVinia. Zabývají se i someliérskými službami. Mimoto pořádají kurzy, školení, včetně lektorské činnosti ohledně marketingu vín, strategického marketingu, se zaměřením na účetníctví a ...

Kvalitní poradenské služby v oblasti vedení účetnictví. Pro své klienty na základě smlouvy zajišťuji kompletní vedení účetnictví, zpracování mezd, přiznání k DPH, kontrolního hlášení a související daně.

-Velkoobchod a maloobchod -Výroba potravinářských a škrobárenských výrobků Hostinská činnost Činnost účetních poradců, vedení účetnictví, vedení daňové evidence Prodej kvasného lihu, konzumního lihu a lihovin

Vedení: - účetnictví - daňové evidence. Daňové poradenství.

Služby. Účetnictví: -zakládání společností s ručením omezeným se zápisem do obchodního rejstříku -vedení jednoduchého i podvojného účetnictví a mzdové agendy pro české firmy, pro rakouské firmy a drobné podnikatele ve spolupráci s rakouskými daňovými poradci v českém i německém analýze -hospodářské analýzy v českém i německém ...

COBRA - odborné poradenství, spol. s r. o. se zaměřuje na daňové a finanční poradenství.

Ekonomické služby, provádění: -veřejné dražby, dražba, dražeb -likvidace společností, společnosti -spisové a skladové služby -komplexní služby pro likvidátory a správce konkurzních podstat.

Helena Tychlerová se zaměřuje na vedení účetnictví, daňovou evidenci a finanční poradenství.

RallCont s.r.o. se zaměřuje na zakázkový vývoj softwaru, řízení dodavatelů, auditorské služby a na výběrová řízení.

Profi Economy s.r.o. se zaměřuje na účetnictví, daňovou evidenci a na zpracování mezd.

Účetní firma s mnohaletou tradicí a zkušenostmi. Zpracováváme: - daňová evidence - podvojné učetnictví - mzdová agenda - personalistika - daňové poradenství - daňové přiznání.

Služby - audit účetních jednotek - ekonomické a organizační poradenství a konzultace - daňové poradenství a oceňování majetku - finanční analýzy a podniková strategie - řízení změny, koučování a mentoring - školení managementu, procesní řízení.

Nabízíme vedení účetnictví a daňové evidence, zpracování mezd, daní a poradenství. Pro živnostníky a firmy nejen v Brně a okolí. Stavíme na letitých zkušenostech sesterské auditorské firmy. Nabízíme služby nejvyšší úrovně za rozumnou cenu. Jsme tu pro vás 24/7, s úsměvem a rádi poradíme.

Služby: -vedení účetnictví -daňové poradenství -mzdy, pojištění a důchodová problematika -zpracování smluv, výkazů a směrnic -komplexní služby za nízké ceny. 53034073

Společnost BILANCE ALFA s.r.o. poskytuje outsourcingové služby, vedení účetnictví, daňové poradenství, auditorské služby, zpracování mzdové agendy v Praze a v Brně.

Společnost Daňová a účetní kancelář Kuřim s.r.o. se věnuje daňovému poradenství pro firmy a neziskovky z Brna. Nabízíme zpracování daňového přiznání k DPH, vedení účetnictví a mzdové agendy. Provádíme rekonstrukci účetnictví předešlých období.