Svěřte ekonomiku a účetnictví své firmy odborníkům, kteří se postarají o daňovou evidenci, účetnictví, mzdovou agendu, personalistiku, o daně a jejich optimalizace a zastupování před příslušnými správními úřady. Součástí služeb je i ekonomické poradenství.

Účetnictví Praha s.r.o. Externí vedení účetnictví rychle a kvalitně
Vedení účetnictví, mzdy, daňové poradenství i zpracování daňového přiznání rychle a kvalitně poskytuje Účetnictví Praha s.r.o. Komplexnost služeb, široký záběr oborů, dlouhodobá spolupráce s klienty, praxe více než 20 let - to vše jsou důvody pro spolupráci s touto firmou. V případě zájmu se obraťte na odborníky z této společnosti!
Účetnictví Praha s.r.o. Externí vedení účetnictví rychle a kvalitně
TRISON, s.r.o.
TRISON, s.r.o. - vedení účetnictví a daňové poradenství Společnost TRISON, s.r.o. nabízí již od roku 1995 svým zákazníkům komplexní služby v oblasti vedení účetnictví a daňového poradenství. Dále pro naše klienty zajišťujeme zpracování mezd, vedení daňové evidence a provádíme zastupování a komunikace na úřadech. Zaměstnáváme pouze ...
TRISON, s.r.o.
-Výroba strojů a zařízení -Zprostředkování obchodu a služeb -Velkoobchod a maloobchod -Ubytovací služby -Poskytování software, poradenství v oblasti informačních technologií, zpracování dat, hostingové a související činnosti a webové portály -Poskytování služeb pro zemědělství, zahradnictví, rybníkářství, lesnictví a myslivost -Pronájem a ...

Služby: - záruční a pozáruční servis tepelné techniky - revize plynových spotřebičů. Vedení účetnictví. - účetní a daňová evidence - zpracování mzdové agendy - tel. 777 283 624.

Účetní kancelář: -vedení účetnictví -vedení daňové evidence -účetnictví -zpracování mezd, mzdy -přiznání k daním, daňové přiznání pro malé a střední firmy. Daňová evidence: -průběžné zpracování daňové evidence -deník daňové evidence - peněžní deník -kniha pohledávek a závazků -pokladní kniha -kniha DPH pro plátce DPH ...

Vedení účetnictví a daňové evidence. Zpracování a podání DPH, kontrolního hlášení, zpracování mezd včetně vyúčtování. Zastoupení při komunikaci s úřady.

Účetní, daňové poradenství, vedení účetnictví Hrušovany nad Jevišovkou, Moravské Budějovice, Znojemsko - účetní poradenství - daňová evidence - vedení mzdové agendy - daňová optimalizace - ekonomické poradenství - moderní řízení toku informací s klientem. Řešíme i nestandardní účetní a daňové problémy.

Nabízím vedení účetnictví, daňové evidence, zpracování mezd, účetní služby a poradenství. Zajišťuji zpracování účetních dokladů a DPH, kontrolního hlášení, souhrnné hlášení, EET, evidenci majetku. Zpracovávám daňová přiznání a přehledy na sociální a zdravotní pojištovny.

Vzdělávání, služby: -rekvalifikační kurzy, vzdělávacích programů pro ÚSC, vzdělávací programy pro DVPP Účetní kancelář, služby: -vedení účetnictví-fyzické osoby podnikatelé), právnické osoby, příspěvkové organizace (školy), rozpočtové organizace (obce), neziskové organizace (společenství vlastníků bytových jednotek) -fakturace -personální a ...

Účetní kancelář nabízí profesionální účetní služby pro živnostníky i malé a střední podniky především z Jihomoravského kraje. Můžete se věnovat svému podnikání místo trápení se s čísly, fakturami a lhůtami. Posuňme Vaše podnikání na další úroveň díky preciznímu účetnictví.

Prodej ovoce.Vedení účetnictví.

Společnost Účetnictví Krtek s.r.o. se zabývá vedením účetnictví, daňové evidence, zpracování mezd, DPH a dalších činností spojné s vedeném účetnictví.

Účetnictví, účetní práce: -daňová evidence, jednoduché účetnictví -podvojné včetně mzdové agendy -vedení účetnictví a daňové evidence -účetní a daňové poradenství -kompletní personalistické práce -personalistika -zpracování daní, daně, daň -zpracování podnikatelské záměry, záměrů, a ekonomické rozbory, ekonomický rozbor.

Firma Jana Lajtkepová sídlící v Brně nabízí kompletní služby v oblasti vedení účetnictví, daňové evidence, zpracování mezd a daní, sestavení daňových přiznání a zastoupení na úřadech ve finančních záležitostech. Sídlím v Brně Medlánkách na ulici Podpěrova 439/2.

Ekonomické služby: -vedení účetnictví -mzdy -komplexní daňová agenda, daňová přiznání -ekonomické, daňové poradenství.

Služby: - vedení účetnictví - daňová evidence a poradenství - zpracování mezd - výuka jazyků - analýza dat

Služby: - ekonomické - účetní, daňové - daňová evidence, dříve jednoduché účetnictví - účetnictví dříve podvojné účetnictví - mzdy, personalistika - zpracování veškerých výkazů pro: finanční úřad, MSSZ, zdravotní pojišťovny, statistický úřad, celní úřad - zastupování na úřadech (FÚ, MSSZ, ZP) - daňové, účetní poradenství - ...

Účetnictví a daňové poradenství Brno Služby: -účetnictví, daňové poradentsví -ekonomické poradenství -vedení mezd.

Služby - vedení účetnictví, daňová evidence - zpracování dotací a grantů - zpracování dotačních titulů z evropských a národních fondů.

Auditorské služby - auditing Daňové poradenství Poradenství v oblasti - strategie podniků - ekonomické a finanční systémy a agendy - Člen Asociace pro poradenství v podnikání Poradenství v oblasti - strategie a organizační rozvoj podniků - projektové řízení Vedení účetnictví - účetní poradenství (daňová evidence a podvojné) Krizové ...

Vedení - účetnictví E - shop, hardware. Dodávka - hardware. Poskytování připojení k internetu Tvorba www stránky, internetové aplikace. Webhosting - serverhosting. Instalace a správa - sítě.

Účetní služby: - Zpracování účetních dokladů vč. DPH - Souhrnné hlášení, Kontrolní hlášení, EET, bilance a analýzy, evidence majetku - Zpracování daňových přiznání dle potřeby - Zajistíme posunutí přiznání do 30. 6. - Poradíme, zda je výhodnější podvojné účetnictví nebo daňová evidence - mzdová agenda - zastupování na úřadech - Vyřízení ...

Zajištění dodávky: -komplexní ekonomický software pro vedení podvojného účetnictví (sklad, fakturace, mzdy). Účetní poradenství. Zakázková tvorba programů.

Účetnictví: -daňová evidence -podvojné účetnictví -mzdy a mzdová agenda Služby: -audit -bankovní sféra (bankovní úvěr, zpracování podkladů pro leasingovou společnost) -zpracování statistických údajů.

Služby: -vedení účetnictví. -vedení mzdové agendy.