SPOROS Consulting s.r.o.
BASTO Invest s.r.o.
Ekonomia JH, s.r.o.
Ing. Hana Měrková

Svěřte ekonomiku a účetnictví své firmy odborníkům, kteří se postarají o daňovou evidenci, účetnictví, mzdovou agendu, personalistiku, o daně a jejich optimalizace a zastupování před příslušnými správními úřady. Součástí služeb je i ekonomické poradenství.

TRISON, s.r.o.
TRISON, s.r.o. - vedení účetnictví a daňové poradenství Společnost TRISON, s.r.o. nabízí již od roku 1995 svým zákazníkům komplexní služby v oblasti vedení účetnictví a daňového poradenství. Dále pro naše klienty zajišťujeme zpracování mezd, vedení daňové evidence a provádíme zastupování a komunikace na úřadech. Zaměstnáváme pouze ...
TRISON, s.r.o.
Účetnictví Praha s.r.o. Externí vedení účetnictví rychle a kvalitně
Vedení účetnictví, mzdy, daňové poradenství i zpracování daňového přiznání rychle a kvalitně poskytuje Účetnictví Praha s.r.o. Komplexnost služeb, široký záběr oborů, dlouhodobá spolupráce s klienty, praxe více než 20 let - to vše jsou důvody pro spolupráci s touto firmou. V případě zájmu se obraťte na odborníky z této společnosti!
Účetnictví Praha s.r.o. Externí vedení účetnictví rychle a kvalitně
Vedení podvojného účetnictví včetně mezd. Poradenství: -ekonomické -organizační. Pobočka: -Mariánské Lázně, U Mlékárny 2 telefon 354620303.

Ekonomické poradenství: -daňová evidence -vedení účetnictví

Účetnictví: - vedení jednoduchého účetnictví - vedení podvojného účetnictví - zpracování mezd - zpracování daňových přiznání - zastupování na úřadech - účetní poradenství - poradenství k daňové problematice - auditorská činnost.

Poradenství: -ekonomické -organizační.

Účetnictví, daňová evidence, mzdy, personalistika, účetní uzávěrka, smlouvy a podání, daňové přiznání, daně obecně, jednání s finančním úřadem, zdravotní pojišťovnou, správou sociálního zabezpečení, související činnosti.

Poradenství: -ekonomické -účetní. Služby vedení agend: -účetnické -mzdové -personální. Nákup, prodej: -tiskopisy -odborné knihy.

Poradenství: -daňové -účetní -ekonomické. Účetnictví: -jednoduché -podvojné.

Daňová poradenstvízpracování - daňová evidence Účetní poradenství - účetnictví - zpracování mezd - personalistika

Zpracování všech daňových přiznání - daňové poradenství - zastupování na úřadech Vedení účetnictví - vedení daňové evidence - zpracování mezd - účetní poradenství - zastupování na úřadech

Daně - zpracování přiznání Vedení - účetnictví - mzdová agendaporadenství - zastupování na úřadech - pomoc při obchodních jednáních s dodavatelem