Svěřte ekonomiku a účetnictví své firmy odborníkům, kteří se postarají o daňovou evidenci, účetnictví, mzdovou agendu, personalistiku, o daně a jejich optimalizace a zastupování před příslušnými správními úřady. Součástí služeb je i ekonomické poradenství.

Účetnictví Praha s.r.o. Externí vedení účetnictví rychle a kvalitně
Vedení účetnictví, mzdy, daňové poradenství i zpracování daňového přiznání rychle a kvalitně poskytuje Účetnictví Praha s.r.o. Komplexnost služeb, široký záběr oborů, dlouhodobá spolupráce s klienty, praxe více než 20 let - to vše jsou důvody pro spolupráci s touto firmou. V případě zájmu se obraťte na odborníky z této společnosti!
Účetnictví Praha s.r.o. Externí vedení účetnictví rychle a kvalitně
TRISON, s.r.o.
TRISON, s.r.o. - vedení účetnictví a daňové poradenství Společnost TRISON, s.r.o. nabízí již od roku 1995 svým zákazníkům komplexní služby v oblasti vedení účetnictví a daňového poradenství. Dále pro naše klienty zajišťujeme zpracování mezd, vedení daňové evidence a provádíme zastupování a komunikace na úřadech. Zaměstnáváme pouze ...
TRISON, s.r.o.
Společnost Beskydka s.r.o. poskytuje služby daňového účetnictví, reporting, poradenství ve mzdách, personalistice, likvidaci společností a další.

Služby: -vedení účetnictví -personalistika -mzdy

Vedení účetnictví. Daňová evidence.

Služby: Daňový poradce. - daňové poradenství - zastupování na úřadech - vedení učetnictví - zpracování mezdové agendy

Vedení účetnictví (i online), vedení daňové evidence, zpracování daňových přiznání, zpracování mezd, rekonstrukce účetnictví, zpracování DPH, kontrolní hlášení, souhrnné hlášení, intrastat, finanční agenda.

Daňové poradenství Vedení účetnictví, daňové evidence Komplexní zpracování mzdové agendy Zpracování podkladů pro banky

-Výroba školních a kancelářských potřeb, kromě výrobků z papíru, výroba bižuterie, kartáčnického a konfekčního zboží, deštníků, upomínkových předmětů -Provozování kulturních, kulturně-vzdělávacích a zábavních zařízení, pořádání kulturních produkcí, zábav, výstav, veletrhů, přehlídek, prodejních a obdobných akcí -Mimoškolní výchova a vzdělávání, ...

Činnost účetních poradců, vedení účetnictví, vedení daňové evidence

Činnost účetních poradců, vedení účetnictví, vedení daňové evidence -Služby v oblasti administrativní správy a služby organizačně hospodářské povahy u fyzických a právnických osob

Služby: - kompletní vedení účetnictví a daňové evidence - zpracování mzdové agendy - daňový poradce.

Vedení: - účetnictví, personalistika, mzdy. Revize: - účetnictví. Poradenství: - daňové, účetní. Ekonomické analýzy. Zajištění: - úvěry.

Nabízíme komplexní zpracování a vedení účetnictví, daňové evidence, mzdového účetnictví, rekonstrukci účetnictví, audity a daňové poradenství. Klientům nabízíme rovněž poradenství v oblasti financí, controllingu, dotací a krizového řízení.

Společnost SurenessTax s.r.o. zajišťuje služby daňové evidence, mzdové účetnictví, reporting a další.

Služby - daňové a účetní poradenství - vedení účetnictví - daňová evidence - zpracování personální a mzdové agendy

Služby: - účetnictví, mzdy, daně, evidence, personalistika, rekonstrukce účetnictví, prodej účetního sw.

Pokud hledáte spolehlivou a profesionální účetní kancelář, která vám pomůže s daňovou a mzdovou agendou, pak je DAMFI Účetnictví s.r.o. tou pravou volbou pro vás. DAMFI Účetnictví s.r.o. je společnost, která poskytuje komplexní účetní a daňovou podporu a také vedení personální a mzdové agendy pro subjekty s různým obchodním profilem a právní ...

Firma RIKR Moravia s.r.o. zajišťuje služby v oboru inženýrská činnost ve stavebnictví, zemní a výkopové práce, účetnictví, daně a poradenství.

Služby: -vedení účetnictví (jednoduché, podvojné) -zpracování mezd (mzdy) -administrativní služby (zastupování na Finančním úřadu a OSSZ) -zpracování daňových přiznání právnických i fyzických osob -zpracování přehledů pro zdravotní a sociální pojištění. Vývoj, zprostředkování: -ekonomický software (SW).

Služby: - účetnictví - daně, mzdy

Ing. Lubomír Piskoř má hudební agenturu. Zabývá se výrobou a prodejem MIDI a Karaoke souborů a hudebním vydatelstvím.

Vedení účetnictví a daňové evidence, účetního a daňového poradenství