Svěřte ekonomiku a účetnictví své firmy odborníkům, kteří se postarají o daňovou evidenci, účetnictví, mzdovou agendu, personalistiku, o daně a jejich optimalizace a zastupování před příslušnými správními úřady. Součástí služeb je i ekonomické poradenství.

Účetnictví Praha s.r.o. Externí vedení účetnictví rychle a kvalitně
Vedení účetnictví, mzdy, daňové poradenství i zpracování daňového přiznání rychle a kvalitně poskytuje Účetnictví Praha s.r.o. Komplexnost služeb, široký záběr oborů, dlouhodobá spolupráce s klienty, praxe více než 20 let - to vše jsou důvody pro spolupráci s touto firmou. V případě zájmu se obraťte na odborníky z této společnosti!
Účetnictví Praha s.r.o. Externí vedení účetnictví rychle a kvalitně
TRISON, s.r.o.
TRISON, s.r.o. - vedení účetnictví a daňové poradenství Společnost TRISON, s.r.o. nabízí již od roku 1995 svým zákazníkům komplexní služby v oblasti vedení účetnictví a daňového poradenství. Dále pro naše klienty zajišťujeme zpracování mezd, vedení daňové evidence a provádíme zastupování a komunikace na úřadech. Zaměstnáváme pouze ...
TRISON, s.r.o.
Vedení účetnictví a daňové evidence.

Služby: - vedení účetnictví - daňové, ekonomické poradenství.

Služby: - účetnictví - daňové poradenství.

Ekonomické poradenství a financování Vašich podnikatelských aktivit Leasingové služby: -automobily osobní i užitkové -zemědělské stroje -manipulační technika -zdravotní technika -nemovitosti-nebytové prostory pro komerční využití. Překlady: -obchodní -odborné -technické dokumentace -literatura a odborné publikace. ...

Služby: - účetnictví - mzdy - daně - audit

Služby: - odhady, oceňování nemovitostí, movitostí, podniky, firmy. Služby, poradenství: - vedení účetnictví (jednoduché, podvojné) - zajištění auditu včetné daňového poradenství. Služby: - stavební dozor - inženýrská činnost.

Služby: - vedení účetnictví - daňové poradenství, daně.

Vedení účetnictví. Daňové poradenství.

Účetní poradce: - kontrola účetnictví (jednoduché, podvojné) - účetní poradenství - výuka účetnictví jednotlivě i po skupinách (daňové poradce) - přednášky u Svazu účetních.

Vedení účetnictví. Zpracování daňového přiznání. Mzdová agenda.

Služby: - vedení účetnictví (jednoduché, podvojné) - zpracování mezd, mzdy - zpracování daňového přiznání.

Daňová a účetní kancelář. Služby: - vedení účetnictví - daňové poradenství.

Účetní kancelář Služby: - vedení účetnictví - vedení daňové evidence - rekonstrukce účetnictví - účetní poradenství.

Vedení účetnictví. Účetní a daňové poradenství. Auditorské služby.

Vedení účetnictví, účetní poradenství. Daňové poradenství. Auditorské služby.

Auditorské služby: - ekonomika - účetnictví.

Účetnictví, daňové poradenství.

Auditorské činnosti včetně poradenství v oblasti účetnictví, daňového systému, mezinárodních účetních standardů, aplikaci informačních systémů a managementu společnosti. Řešení projektů vzniku společností a jejich přeměn, kapitálových operací holdingů, investičních fondů aj.

Služby: - účetnictví - daňové poradenství - audit

Komplexní poradenství a marketing pro zahraniční subjekty usilující o vstup na trh Ukrajiny. Zajištění registrace společnosti a vedení virtuální kanceláře v Kyjevě. Sjednání a doporučení oboustranně prověřených obchodních partnerů, a nalezení vhodného uplatnění pro Vaše produkty a služby. Spolupracujeme s Velvyslanectvím ČR v Kyjevě a ...