Svěřte ekonomiku a účetnictví své firmy odborníkům, kteří se postarají o daňovou evidenci, účetnictví, mzdovou agendu, personalistiku, o daně a jejich optimalizace a zastupování před příslušnými správními úřady. Součástí služeb je i ekonomické poradenství.

TRISON, s.r.o.
TRISON, s.r.o. - vedení účetnictví a daňové poradenství Společnost TRISON, s.r.o. nabízí již od roku 1995 svým zákazníkům komplexní služby v oblasti vedení účetnictví a daňového poradenství. Dále pro naše klienty zajišťujeme zpracování mezd, vedení daňové evidence a provádíme zastupování a komunikace na úřadech. Zaměstnáváme pouze ...
TRISON, s.r.o.
Účetnictví Praha s.r.o. Externí vedení účetnictví rychle a kvalitně
Vedení účetnictví, mzdy, daňové poradenství i zpracování daňového přiznání rychle a kvalitně poskytuje Účetnictví Praha s.r.o. Komplexnost služeb, široký záběr oborů, dlouhodobá spolupráce s klienty, praxe více než 20 let - to vše jsou důvody pro spolupráci s touto firmou. V případě zájmu se obraťte na odborníky z této společnosti!
Účetnictví Praha s.r.o. Externí vedení účetnictví rychle a kvalitně
Činnost účetních poradců, vedení účetnictví, vedení daňové evidence - ON-LINE vedení účetnictví a ostatních agend podniku -Poskytování služeb pro rodinu a domácnost -Služby v oblasti administrativní správy a služby organizačně hospodářské povahy -Příprava a vypracování technických návrhů, grafické a kresličské práce -Činnost informačních a ...

Činnost účetních poradců, vedení účetnictví, vedení daňové evidence -Činnost podnikatelských, finančních, organizačních a ekonomických poradců -Poskytování software a poradenství v oblasti hardware a software -Pronájem a půjčování věcí movitých -Realitní činnost -Specializovaný maloobchod a maloobchod se smíšeným zbožím

Poskytujeme služby v těchto oblastech: - český statutární audit podnikatelských subjektů - audit podle mezinárodních standardů - audit neziskových organizací, příspěvkových organizací, obcí - forenzní audit - financial due diligence - účetní závěrka - daňová přiznání v České republice a v zahraničí - refundace DPH v rámci Evropské ...

Vedení účetnictví. Daňové poradenství. Výuka kurzů: - výpočetní technika - vedení podvojného účetnictví - likvidátor obchodních firem.

Ekonomický a poradenský servis Zakládání společností: -asistence při zakládání společnosti -založení s.r.o. na klíč -prodej ready-made společností. Zpracování účetnictví: -vedení podvojného účetnictví a daňové evidence -vedení mzdového účetnictví -zpracování přiznání.

Správa a údržba nemovitostí Realitní činnost: - prodej nemovitostí - pronájem bytových i nebytových prostor. Vedení účetnictví.

Poradenství: -ekonomické -finanční. Vedení účetnictví.

Poradenství: -účetní -ekonomické -daňové.

Vedení účetnictví, daňové evidence, zpracování mzdové agendy, tvorba daňových přiznání, poradenství.

Daňová kancelář: - komplexní služby právnickým i fyzickým osobám v oblasti účetnictví, účetního ekonomického a daňového poradenství - nákladové analýzy v daňově ekonomických souvislostech.

Činnost firmy: -ekonomické a účetní poradenství -dodávka a podpora produktů společnosti KVASAR -dodávka a podpora produktů společnosti Stormware-POHODA a COMPEKON -vedení účetnictví a daňové evidence včetně mezd -SAP Business one. Provoz Penzionu Sykovec. www.sykovec.cz info@sykovec.cz Adresa: 3 studně 38 Žďár nad ...

Vedení účetnictví. Poradenství: - účetní - ekonomické. Kompletní zpracování: - mzdy. Kurzy, školení, lektorská činnost.

Vedení účetnictví a daňové evidence.

Účetní kancelář Vedení účetnictví Vedení mzdové agendy Kancelář: -Olomouc-Holice, Sladkovského 40, tel./fax:585155181, 585311300.

Služby: - účetnictví - daňová evidence.

Služby: - vedení účetnictví - účetní poradenství - administrativa - vedení mezd.

Zpracování a vedení účetnictví a daňové evidence, zpracování daňového přiznání FO a PO, DPH a silniční daně. Garantujeme nejnižší ceny.

Kompletní vedení: -podvojné účetnictví -daňová evidence -mzdy -DPH -daňová přiznání.

Služby, poradenství: - vedení účetnictví - administrativa.

Vedení daňové evidence. Účetní služby.