Svěřte ekonomiku a účetnictví své firmy odborníkům, kteří se postarají o daňovou evidenci, účetnictví, mzdovou agendu, personalistiku, o daně a jejich optimalizace a zastupování před příslušnými správními úřady. Součástí služeb je i ekonomické poradenství.

Účetnictví Praha s.r.o. Externí vedení účetnictví rychle a kvalitně
Vedení účetnictví, mzdy, daňové poradenství i zpracování daňového přiznání rychle a kvalitně poskytuje Účetnictví Praha s.r.o. Komplexnost služeb, široký záběr oborů, dlouhodobá spolupráce s klienty, praxe více než 20 let - to vše jsou důvody pro spolupráci s touto firmou. V případě zájmu se obraťte na odborníky z této společnosti!
Účetnictví Praha s.r.o. Externí vedení účetnictví rychle a kvalitně
TRISON, s.r.o.
TRISON, s.r.o. - vedení účetnictví a daňové poradenství Společnost TRISON, s.r.o. nabízí již od roku 1995 svým zákazníkům komplexní služby v oblasti vedení účetnictví a daňového poradenství. Dále pro naše klienty zajišťujeme zpracování mezd, vedení daňové evidence a provádíme zastupování a komunikace na úřadech. Zaměstnáváme pouze ...
TRISON, s.r.o.
- daňové poradenství - vyhotovení daňového přiznání - vyhotovení ekonomického výhledu pro peněžní ústavy - výpočet poměrového ukazatele (likvidita, rentabilita, zadluženost apod.). Daňový poradce poskytuje právní pomoc a finančně ekonomické rady ve věcech daní, odvodů, poplatků a jiných podobných plateb, jakož i ve věcech, ...

Zajišťujeme profesionální bezpečnostní služby administrativních, průmyslových i soukromých objektů v rámci celé ČR, rozsáhlé spektrum úklidových služeb, Správa nemovitostí, Účetnictví a správa SVJ, Bankovní úvěry.

Vedení účetnictví - poskytování účetního, daňového, finančního a organizačního poradenství Sídlo: Lánská 834/30, 568 02, Svitavy - Lány

Účetnictví: -daňové -ekonomické -organizační služby. Poradenství v oblasti podnikání a řízení.

Služby: - vedení účetnictví - účetní a daňové poradenství.

Služby: - vedení účetnictví - daňové a účetní poradenství.

Služby: - vedení účetnictví - účetní a daňové poradenství.

Účetní a auditorské činnosti a jejich revize; daňové poradenství. Sekretářské a překladatelské činnosti.

DANĚ - AUDIT - daňové poradenství - auditorské ověření účetní závěrky - vedení podvojného a jednoduchého účetnictví - rozdělování, slučování a transformování společností - zpracování ekonomických a finančních analýz - likvidace společnosti - zakládání nových společností pobočky : Trutnov, Dvůr Králové nad Labem, Vysoké Mýto, Brandýs ...

Služby: -účetnictví -vedení mzdové agendy.

Ekonomické služby: - likvidace, - krizové řízení, - financování projektů, - účetnictví.

Činnost: - ekonomické a organizační poradenství - účetnictví

Služby: - účetní a auditorské činnosti včetně jejich revizí - daňové poradenství

Služby: - daňové poradenství

Služby: -vedení účetnictví -zpracování daňového přiznání -optimalizace daní -zastupování před finančním úřadem -daňové poradenství.

Daňový poradce. Daňové poradenství: -daňové poradenství pro podnikatele i neziskové organizace -zpracování daňových přiznání -zastupování před Finančním Úřadem -účetní a ekonomické poradenství -zajištění odkladu daňového přiznání pro daň z příjmu a platbu daně -zajištění auditu.

Vedení a zpracování účetnictví - daňové evidence

Pobočka. Služby: -daňové poradenství.

Služby: - vedení daňové evidence - účetnictví - mzdová agenda

Účetnictví. Mzdy. Poradenství. Vedení účetnictví a daňové evidence podnikatelů i neziskových organizací, DPH, mzdy, personalistika, daňová přiznání a přehledy OSSZ a ZP, zastupování na úřadech.

Daňová kancelář: -daňové poradenství -zpracování daňového přiznání ke všem daním -vedení účetnictví (jednoduché, podvojné) -kontrola účetnictví -organizační a podnikatelské poradenství -zpracování mezd malým i velkým organizacím -zastupování klientů v jednání s úřady.