Svěřte ekonomiku a účetnictví své firmy odborníkům, kteří se postarají o daňovou evidenci, účetnictví, mzdovou agendu, personalistiku, o daně a jejich optimalizace a zastupování před příslušnými správními úřady. Součástí služeb je i ekonomické poradenství.

TRISON, s.r.o.
TRISON, s.r.o. - vedení účetnictví a daňové poradenství Společnost TRISON, s.r.o. nabízí již od roku 1995 svým zákazníkům komplexní služby v oblasti vedení účetnictví a daňového poradenství. Dále pro naše klienty zajišťujeme zpracování mezd, vedení daňové evidence a provádíme zastupování a komunikace na úřadech. Zaměstnáváme pouze ...
TRISON, s.r.o.
Účetnictví Praha s.r.o. Externí vedení účetnictví rychle a kvalitně
Vedení účetnictví, mzdy, daňové poradenství i zpracování daňového přiznání rychle a kvalitně poskytuje Účetnictví Praha s.r.o. Komplexnost služeb, široký záběr oborů, dlouhodobá spolupráce s klienty, praxe více než 20 let - to vše jsou důvody pro spolupráci s touto firmou. V případě zájmu se obraťte na odborníky z této společnosti!
Účetnictví Praha s.r.o. Externí vedení účetnictví rychle a kvalitně
Služby: - vedení účetnictví - ekonomické poradenství.

Služby účetní, vedení účetnictví. Obchodní zástupce Allianz.

Vedení účetnictví. Účetní a daňové poradenství. Auditorské služby.

Daňové poradenství a optimalizace - zpracování daňových přiznání ke všem druhům daní Vedení účetnictví - daňová evidence - mzdová agenda

Služby: - vedení účetnictví, mzdové a personální agendy - poradenství ekonomické.

Vedení účetnictví -daňová evidence

Služby: - vedení účetnictví, daňová evidence, daně, poradenství

Služby: - daňové poradenství - účetnictví - ekonomické poradenství

Služby: - vedení, zpracování účetnictví - vedení daňové evidence - zpracování mzdové a personální agendy, vypracování mezd - zastupování na úřadech.

Služby: - ekonomické poradenství - daňová evidence, zpracování daňového přiznání - zastupování při jednání na úřadech - vedení účetnictví - vedení mzdové a personální agendy.

Služby: - vedení, zpracování účetnictví - vedení daňové evidence, zpracování daňového přiznání.

Naše služby: - realitní činnost - správa a údržba nemovitostí - činnost účetních poradců, vedení účetnictví - pronájem a půjčování věcí movitých.

-Zprostředkování obchodu a služeb -Velkoobchod a maloobchod -Realitní činnost, správa a údržba nemovitostí -Poradenská a konzultační činnost, zpracování odborných studií a posudků -Reklamní činnost, marketing, mediální zastoupení -Služby v oblasti administrativní správy a služby organizačně hospodářské povahy Činnost účetních poradců, vedení ...

Vedení účetnictví, vedení daňové evidence

Výroba, instalace, opravy elektrických strojů a přístrojů, elektronických a telekomunikačních zařízení -Výroba elektronických součástek, elektrických zařízení a výroba a opravy elektrických strojů, přístrojů a elektronických zařízení pracujících na malém napětí -Služby v oblasti administrativní správy a služby organizačně hospodářské ...

Reklamní agentura Vedení účetnictví.

Naše služby: - autoškola - vedení účetnictví - spedice.

Služby: - kompletní zpracování účetnictví - vedení daňové evidence, zpracování daňového přiznání, daně - mzdové agendy, mzdy - zastupování na úřadech.

Provoz střediska sdílených služeb pro oblast ekonomiky. Služby: - vedení, zpracování účetnictví - reportingu a controllingu a bezhotovostní úhrady plateb přímého elektronického bankovnictví.

Daně - poradenství Účetnictví - vedení