Svěřte ekonomiku a účetnictví své firmy odborníkům, kteří se postarají o daňovou evidenci, účetnictví, mzdovou agendu, personalistiku, o daně a jejich optimalizace a zastupování před příslušnými správními úřady. Součástí služeb je i ekonomické poradenství.

Účetnictví Praha s.r.o. Externí vedení účetnictví rychle a kvalitně
Vedení účetnictví, mzdy, daňové poradenství i zpracování daňového přiznání rychle a kvalitně poskytuje Účetnictví Praha s.r.o. Komplexnost služeb, široký záběr oborů, dlouhodobá spolupráce s klienty, praxe více než 20 let - to vše jsou důvody pro spolupráci s touto firmou. V případě zájmu se obraťte na odborníky z této společnosti!
Účetnictví Praha s.r.o. Externí vedení účetnictví rychle a kvalitně
TRISON, s.r.o.
TRISON, s.r.o. - vedení účetnictví a daňové poradenství Společnost TRISON, s.r.o. nabízí již od roku 1995 svým zákazníkům komplexní služby v oblasti vedení účetnictví a daňového poradenství. Dále pro naše klienty zajišťujeme zpracování mezd, vedení daňové evidence a provádíme zastupování a komunikace na úřadech. Zaměstnáváme pouze ...
TRISON, s.r.o.
Zpracování - daňová přiznání Vedení - mzdové účetnictví

Společnost pro daňové poradenství. Daně: - veškeré poradenství - přiznání včetně odkladů - DPH - optimalizace daňové povinnosti - podpora při daňových kontrolách - daňový audit - zastupování před územními finančními orgány - projekce daňových povinností - pravidelný daňový dohled nad účetnictvím, jednorázové ...

Vedení daňové evidence a účetnictví: -zpracování mezd a personalistiky -DPH -daně z příjmu fyzických a právnických osob -daně silniční -daně z nemovitosti -účetní a ekonomické poradenství.

Vedení, kontrola, zpracování účetnictví.

Služby: -ekonomické a účetní poradenství -vedení, kontrola, zpracování účetnictví.

Vývoj, distribuce, servis programu EKONOM - účetní a evidenční systém, pro malé a střední firmy. Jednoduché a podvojné účetnictví, mzdy, sklady, maloobchod. Síťové verze . Služby: vedení jednoduchého a podvojného účetnictví.

Stavební bytové družstvo (SBD). Pronájem, správa, údržba: - nemovitosti (byty, domy). Komplexní služby spojené se správou bytových a nebytových prostor. Činnost účetních poradců, vedení účetnictví.

Poradenské a servisní služby spojené s dodávkou ekonomického systémového software. Dodávky, prodej: - výpočetní a kancelářská technika. Auditorské služby.

Vývoj software pro účetnictví. Účetní poradenství, vedení účetnictví. Zpracování daňového poradenství. Auditorské služby.

Služby: -vedení, kontrola, zpracování účetnictví a daňové evidence.

Zpracování, vední: -jednoduché účetní evidence na PC -DHP a hlášení -mzdy i pro velké firmy -roční uzávěrky -revize účetních dokladů. Poradenství: -zúžené daňové.

Daňové poradenství. Vedení a zpracování účetnictví, zpracování mezd a personalistiky. Daňová evidence.

Vedení, kontrola, zpracování: -jednoduché i podvojné účetnictví -mzdy do 25 zaměstnanců -daňové přiznání.

Služby: - účetní, daňové a ekonomické poradenství pro fyzické i právní firmy - zpracování účetních dokladů - vedení mzdových agend - vyhotovení daňových přiznání a ročních uzávěrek - rekonstrukce účetnictví - příprava podkladů pro kontrolu - zastupování na úřadech - zakládání likvidace firem - nákup a prodej firem - poskytnutí sídla ...

Služby: -vedení, kontrola - účetnictví -vedení daňové evidence -personální: -vyhledání a výběr zaměstnanců.

Účetní kancelář nabízí služby: -vedení, zpracování účetnictví pro fyzické i právnické osoby -vedení, zpracování daňové evidence

Služby: - vedení účetnictví - zpracování mezd Prodej: - výpočetní technika

Vedení, zpracování, kontrola: -účetnictví -mzdy, mzdová agenda -daňová přiznání, daně.

Služba: - vedení účetnictví - auditor - mzdy, daně - personalistika - organizačně ekonomické poradenství.

Daňová a účetní kancelář: - komplexní vedení daňové evidence, učetnictví - zpracování mezd, daní - účetní a daňové poradenství.

Dceřinná společnost Stavebního a bytového družstva BUDOVATEL. Služby: -činnosti v oblasti nemovitostí na základě honoráře nebo kontraktu -správa a údržba domovních, bytových a nebytových fondů -vedení a kontrola účetnictví. Poradenství: -podnikatelské -daňové, daně.

Vinotéka, prodej: - vína - sudová vína Prodej: - rybářské potřeby Maloobchod, prodej: - potraviny Tel.: 775 177 415 Služby: - vedení účetnictví - zpracování mezd a daňových přiznání - daňová evidence

Služby: -zpracování účetnictví -daňové poradenství.

Daňový poradce, účetní poradce. Poradenství, služby, zpracování: - veškerá daňová přiznání kvalitně, levně, rychle (daň z příjmů právnických osob, daň z příjmů fyzických osob, daň z přidané hodnoty, leasing, silniční daň, daňová evidence) - odklad podání daňového přiznání - vedení jednoduchého i podvojného ...