Hudební divadlo v Karlíně
Starý kravín z.s.
Bionaut s.r.o.

Kina, divadla, společenské události, ale také různé zábavní podniky, bary či kluby jsou tou nejjednodušší možností, jak si užít zábavy i kultury. Vyberte si podnik a neváhejte jej navštívit, popřípadě zakupte své vlastní vybavení a uspořádejte něco svého.

DW Agentura, s.r.o. - dabing a filmové titulky
Společnost DW Agentura, s.r.o. se zabývá dabingem a filmovými titulky. Naše služby nabízíme již od roku 1990. Dabing a titulky realizujeme ve třech nahrávacích studiích, které jsou vybaveny tou nejmodernější technikou. Postaráme se o celý proces vzniku zvukové stopy s českým dabingem. Máme velký tým překladatelů, titulkářů a korektorů.
DW Agentura, s.r.o. - dabing a filmové titulky
Obecní dům Praha - kultura, historie, gastronomie
Obecní dům je nejen architektonický skvost, ale také kulturní a společenské centrum, kde se konají koncerty, výstavy i svatby. Dopřát si můžete také lahodné jídlo a pití v jedné z restaurací, kaváren nebo barů, které se v Obecním domě nachází. Obecní dům je snadno dostupný veřejnou dopravou i autem. Obecní dům nejkrásnější secesní stavba.
Obecní dům Praha - kultura, historie, gastronomie
CashTip s.r.o. se zaměřuje na poskytování sázkového poradenství.

Klub Lávka Theatre Klub Lávka je situovaný na terase nad řekou Vtavou v těsném sousedství Karlova mostu a vytváří neopakovatelné prostředí pro návštěvníky Prahy. Klub Lávka je výjimečný v mnoha aspektech: - vnitřní a venkovní klub, otevřen 24 hodin denně - výborná domácí i mezinárodní kuchyně, skvělé barbecue - 2 taneční parkety - ...

Akademie múzických umění v Praze je největší umělecká vysoká škola v České republice a byla založena prezidentským zřizovacím dekretem bezprostředně po konci druhé světové války. Během sedmi desítek let se zasloužila o výchovu desítek významných osobností známých po celém světě. AMU se skládá ze tří fakult - Filmové a televizní fakulty (FAMU), ...

Divadlo - nezávislé divadelní sdružení bez stálého prostoru.

Horácký soubor písní a tanců Vysočan: -folklórní soubor -dospělá složka souboru Vysočan zahrnuje dětský soubory: -Jeřabinka - věk 4-8 roků. Služby: -možnost vystoupení na objednávku na kulturních, společenských aj. akcích. Další telefony: -v kontaktních údajích.

Pavel Vitešník, DiS. se zaměřuje na vývoj mobilních aplikací, her, prezentací, animací, filmů a na tvorbu webových stránek.

Taky si často lámete hlavu nad tím, co podniknout s kamarády nebo rodinou? Zkuste to s aktivní zábavou, ze které budete mít spousty parádních vzpomínek. Se SkvěléČesko je plánování volného času naprostá brnkačka. Tak, jako je u hotelů či letenek naprostou samozřejmostí dělat booking on-line a s jistotou, portál SkvěléČesko tento standard zavádí i ...

Myšlenka založit v Mladé Boleslavi muzeum přerostla ve skutečnost v průběhu roku 1885. První muzejní expozice vznikla v Templu, v historickém domě poblíž Staroměstského náměstí. V roce 1910 se muzeum přestěhovalo do budovy bývalého bratrského sboru. Zde setrvalo až do konce 60. let 20. století. Nová perspektiva rozvoje muzea se otevřela v roce ...

Filharmonie G. Mahlera, koncertní a umělecká činnost

Spolek: -šerm a život ve středověku. Služby: -šermířská vystoupení - rytířské turnaje, šermířské příběhy na různá témata, ukázky volného šermu, fireshow - kejkle s ohněm, fakýři a plyvači -celodenní programy pro městské slavnosti -vystupování na dětských táborech, zpestření podnikových večírků a rautů, pořádání bitev.

-Mimoškolní výchova a vzdělávání, pořádání kurzů, školení, včetně lektorské činnosti -Poskytování služeb osobního charakteru a pro osobní hygienu -Provozování kulturních, kulturně-vzdělávacích a zábavních zařízení, pořádání kulturních produkcí, zábav, výstav, veletrhů, přehlídek, prodejních a obdobných akcí -Velkoobchod a ...

potřebujete účinnou reklamu? Tak neváhejte využít naše služby. vydáváme tyto tituly: titul 1: distribuce VYSOČINA -TV program ZDARMA titul 2: distribuce CELÁ ČR - TVkřížovky.cz TV program - v trafikách, obchodních řetězcích, poštách a benzínkách

Specializujeme na poskytování hudebně divadelního programu pro menší i větší obce, kulturní domy a širokou veřejnost. Organizujeme eventy, jako jsou hody či plesy, poskytujeme kompletní uspořádání akcí na klíč. Vlastníme zvukovou aparaturu i světelný park. Jsme majiteli zvukového a filmového studia.

Obchod se zvířaty určenými pro zájmové chovy

Jakub Mazůch provozuje: - taneční kurzy pro dospělé - taneční kurzy pro děti - seznamka pro tanečníky

Národní kulturní památka Michalův statek nabízí návštěvníkům návrat do života selského lidu na haberském panství v období po konci třicetitileté války až do zrušení poddanství v českých zemích v roce 1848.

Tanečně-relaxační studio. Výuka: - břišní tanec (i děti od 4let) - tanec rodiček (těhulky) - flirt dance - tribal fusion - kabaret Vystoupení na společenských akcích, plesech, festivalech, i soukromých oslavách. Možnost vedení workshopu nebo seminářů kdekoli požádáte.

Miroslav Kouba se zaměřuje na montáž, opravy, revize a zkoušky elektrických zařízení.

Stanislava Bendová se zaměřuje na prodej tiskovin, tabákových výrobků a provozuje SAZKU.

Libor Veselý se zaměřuje na montáže satelitů, ozvučení a moderování akcí a na prodej satelitní techniky.