Hudební divadlo v Karlíně
Starý kravín z.s.
Bionaut s.r.o.

Kina, divadla, společenské události, ale také různé zábavní podniky, bary či kluby jsou tou nejjednodušší možností, jak si užít zábavy i kultury. Vyberte si podnik a neváhejte jej navštívit, popřípadě zakupte své vlastní vybavení a uspořádejte něco svého.

Obecní dům Praha - kultura, historie, gastronomie
Obecní dům je nejen architektonický skvost, ale také kulturní a společenské centrum, kde se konají koncerty, výstavy i svatby. Dopřát si můžete také lahodné jídlo a pití v jedné z restaurací, kaváren nebo barů, které se v Obecním domě nachází. Obecní dům je snadno dostupný veřejnou dopravou i autem. Obecní dům nejkrásnější secesní stavba.
Obecní dům Praha - kultura, historie, gastronomie
DW Agentura, s.r.o. - dabing a filmové titulky
Společnost DW Agentura, s.r.o. se zabývá dabingem a filmovými titulky. Naše služby nabízíme již od roku 1990. Dabing a titulky realizujeme ve třech nahrávacích studiích, které jsou vybaveny tou nejmodernější technikou. Postaráme se o celý proces vzniku zvukové stopy s českým dabingem. Máme velký tým překladatelů, titulkářů a korektorů.
DW Agentura, s.r.o. - dabing a filmové titulky
Pořádání - kulturní a společenské akce

Skupina historického šermu Pořádá - šermířská vystoupení

Milan Lefner provozuje mobilní casino s hrami jako je ruleta, poker, black jack a kostky.

Služby, pronájem: -pouťové atrakce -velký dobový řetízkový kolotoč -historická staročeská trampolína -historická střelnice -stánky s cukrovinkami a cukrovou vatou

Informační a reklamní noviny JARMARK. Redakce, Palackého náměstí 28/1,

Eventová agentura z Brna s kvalitní technickou produkcí. Tvoří užitné, funkční a originální věci, aby vznikaly projekty, které za to opravdu stojí. Do všech projektu se vrhá s maximálním nadšením, přičemž dbá na precizní a férově provedenou práci.

Taneční skupina MOTUS. výuka tance pro děti a mládež od 7 let.

Galerie 12. Galerie 12 vznikla v roce 2003 současně s kovářským ateliérem Pavla Tasovského (Bítešská 8 675 71 Náměšť nad Oslavou). Prodej autorských práv výtvarníkům. Vánoční výstavy.

Moravská galerie v Brně je druhým největším muzeem umění v České republice. Jako jediné muzeum umění v republice se zabývá výtvarnou kulturou zcela komplexně. Pracuje jak s volným uměním, tedy malbou, kresbou, grafikou a plastikou od nejstaršího období po současnost, tak s fotografií, užitým uměním, grafickým designem a architekturou. Výstavy i ...

Galerie. Stálá expozice starého umění: -gotika -baroko -19.století. Objednávky komentovaných prohlídek, skupinových návštěv a workshopů: Rezervace nutná, kontakt: da@moravska-galerie.cz tel.: 532 169 146

Galerie. Prodej-výtvarné umění: -obrazy -grafika -šperky -keramika -plastiky -řezby. Služby: -kopírování -rámování a paspartování: -obrazy, grafika, reprodukce, výšivky, puzzle aj.

CZECH STUNTS s.r.o. se zaměřuje na poskytování kaskadérských služeb.

Tereza Kniežová hraje na akordeon na soukromých a firemních akcích.

Petr Jaroš je DJ, který se stará o zábavu na oslavách, svatbách, firemních večírcích a dalších akcích.

Peklo Čertovina je unikátní zábavní centrum, bláznivý hotel a restaurace, který se nachází v obci Čertovina u Hlinska. Je to jediné peklo svého druhu nejen v České republice, ale i v Evropě. Peklo se rozkládá na pěti patrech, z nichž čtyři jsou pod zemí. Čerti vás zde provedou mučírnou, pekelným šenkem, čertokavárnou, chodbičkou hříchů a dalšími ...

Činnost: - tvorba reklamní i propagační spoty, grafická videa, scénáře a videoklipy - převádíme video z VHS na DVD - 3D animace a videovizitky.

Mobilní diskotéka. Pořádání - karaoke show.

OHANA Horor Cirkus je první český hororový cirkus. Nabízíme zábavu při hororové show. Nová show Poslední nádech je plná symbolů problematiky lidstva v postapokalypse, diváky přenese do momentu katastrofy lidstva a boje o přežití. Střídat se bude morálka a snaha ukořistit pro sebe prostředky přežití mezi novými znetvořenými bytostmi, nicméně v ...

Služby - pořádání společenských akcí na klíč - přeprava osob, doprava na letiště.

Nakladatelství, vydavatelství: -časopis Trnky-Brnky Praha 4-Krč 14000, U Krčské vodárny 116/16.

Rodinný penzion. Složení pokojů: - 4x dvoulůžkový pokoj a 1 apartmá.. Dřevěná roubenka Žítková. Pronájem celého domu - pro 5 osob. Tjiwara muzeum Muzeum mizející africké kultury Vizovice – Vanishing Africa.

Redakce. Autorské knihy, články. Výstavy fotografií z cest Přednášky.