Vyrazte do divadla za kulturou, navštivte operu, operetu, činohru, muzikál, balet, pantomimu nebo loutkové divadlo. Zakupte si předplatné a využijte studentských či seniorských slev na vstupenky. Navštivte hudební koncert a užijte si velkolepou show.

Spolek divadelních ochotníků Alois Jirásek - ochotnické divadlo.

Činnost: - pořádání divadelních představení černého divadla - černé divadlo

Divadelní produkce: - pohádkové muzikály - představení pro školy.

Zajišťujeme prostory pro schůze i divadelní a jiná představení. Metropol je víceúčelový komplex budov, nabízí prostory pro: - jednání a porady - pořádání sympozií, konferencí - výstavy a galerie. Nabízíme velký společenský sál: - pro konference máme k dispozici do 450 míst - restaurace má k dispozici do 500 míst - taneční ...

Dům kultury Hodonín, příspěvková organizace zajišťuje kulturní činnost a pořádá společenské akce. Usilujeme o udržování kulturních tradic a zřizujeme zájmové soubory v oblasti amatérského divadla a folkloru. Nabízíme také pronájem prostor pro kulturní akce a výlepovou službu. Dům kultury, služby: - pořádání kulturních a společenských akcí, ...

Černé divadlo - Black Light Theatre. Kromě vlastních představení černého divadla nabízí také - představení činohry - dětská představení černého divadla pro školy - pronájem divadelních prostor firmám na prezentace, školení a jiné firemní akce.

Filharmonie Brno. Předprodej vstupenek: - po - pá: 13:00 - 19:00 - tel.: 539 092 811

Slovácké divadlo. Pokladna, tel.: 572554455 (út - pá: 15:00 – 18:00 + hodinu před představením)

RockOpera Praha - české divadlo, které se zaměřuje na autorské rockové opery. E-shop - dárkové předměty a zboží podle hraných oper - trička, hrnky, placky, propisky - CD.

Dnešní Národní divadlo tvoří celkem čtyři umělecké soubory, které působí na čtyřech divadelních scénách. Jsou jimi: - opera - činohra - balet - Laterna magika které se střídají v historické budově Národního divadla, ve Stavovském divadle, na Nové scéně a v Divadle Kolowrat.

Produkce živé orchestrální hudby se zaměřením na interpretaci filmových a muzikálových soundtracků. Repertoár: Harry Potter, Pán Prstenů, Star Wars, Forest Gump, James Bond, Gladiator, Čelisti, Psycho a další.

Služby: - městské divadlo Kino: Smetanova 523 tel.: 487 722 369

TALENT drama studio - autorské divadlo, tvorba, herectví a experiment pro děti, mládež a dospělé

Měšťanská beseda: - kulturní a společenské akce - reprezentativní společenské, taneční sály - salonky - kino - divadlo - zahradní scéna - kavárna - pronájem sálů. Předprodej vstupenek: - tel.: 378 035 415 Pronájmy sálů: - tel.: 378 037 922

Divadelní soubor Jana Lišky již od 1.1.2016 nevyvíjí činnost jako občanské sdružení, ale stal se součástí TJ Sokol Třešť. Současný název Divadelního souboru : DS Jana Lišky při TJ Sokol Třešť Soubor má své kořeny již v roce 1923, kdy místní ochotničtí divadelníci založili Ochotnickou jednotu. Od té doby divadelní soubor pracoval pod různými ...

Relaxační a pohybové centrum: -zaměření na orientální tanec -výuka tance -nový druh pohybu, relaxace tancem -zdokonalení pohyblivosti těla -harmonizační uvolnění -odstranění některých zdravotních potíží -východní taneční kultura -orientální taneční hudba a kostýmy.