Promítání filmů - komedií, hororů, thrillerů, dokumentů a pohádek - není jedinou službou kin. Kina nabízí bohaté využití, a to jak pro různé prezentace, přednášky, firemní akce, tak i pro jiné kulturní události, jako může například předávání cen.

Služby: -kino -kulturní zařízení.

Promítání filmů pro děti i pro dospělé - pořádání filmových seminářů

Pastiche filmz: - klasický filmový klub - občanské sdružení, které ve spolupráci s Katedrou divadelních, filmových a mediálních studií dramaturgicky a organizačně zajišťuje studijní projekce, provoz filmového klubu, kulturní akce a aktivity spojené s Uměleckým centrem UP (Konvikt).

Kulturní dům. Služby: -víceúčelový,taneční sál -knihovna -kino,promítání filmů -hudební kurzy,učebna,hudební škola (výuka hry na flétnu,klarinet,klavír) -klubovna,výstavní síň -informační centrum,infocentrum.

Digitalizované kino, 151 míst. Prodej lístků, předprodej, rezervace - tel. 326 772 464 (v pracovní dny), 326 734 744 (v době provozu pokladny), kino@mnhradiste.cz (rezervace lístků). Rezervace a předprodej lístků je možný na celý kalendářní měsíc dopředu vždy od konce minulého měsíce.