Muzeum Čarodějnic

Vydejte se za kulturou a navštivte česká muzea, galerie a výstavní síně. Čekají na vás stále expozice, speciální výstavy nebo tematicky zaměřené expozice. Výstavy automobilů, muzeum vědy a techniky nebo třeba výstava obrazů – záleží na vašem vkusu.

Galerie Vyšehrad patří do památkového areálu vyšehradské pevnosti. Vedení sídlí na uvedené kontaktní adrese. Galerie sama se nachází na západní straně areálu za Vyšehradskými sady v bývalé hradební věží.

Zaměřujeme se na prezentaci a výstavy současného vizuálního českého umění, pořádání mezinárodních výstav a výměnných uměleckých projektů. Zajišťuje prodej uměleckých děl předních českých autorů.

Galerie formou profilových výstav prezentuje současné výtvarníky a zároveň nabízí v rámci tématických a kolektivních výstav slavné autory XX. století.

Galerijní, výstavní a nakladatelská činnost. Vystavujeme autory jako: - Alena Kučerová - Adriena Šimotová - Jitka a Květa Válovi - Lubomír Typlt - Jiří Sopko - Ladislav Zárybnický - a další ... Galerie Pecka nabízí: - poradenství v oblasti investic do výtvarného umění - pomoc při zakládání uměleckých sbírek. Konzultace a ...

Galerie Louvre se nachází v centru Prahy, na Národní třídě. Roku 1902 bylo v budově založeno Café Louvre, které si ihned oblíbila početná skupina pražských intelektuálů. Mezi tehdejší návštěvníky patřili F. Kafka, Max Brod, Albert Eistein, Jan Zrzavý či Josef Váchal.

Vzniku Galerie Karoline v Čechách předcházely firmy v Německu a ve Švýcarsku. Tyto firmy již od roku 1982 prováděly aukce a provozovaly galerie se starožitnostmi a uměleckými předměty. Vytvářely také edice (mimo jiné i Salvatora Dalího). Na jejich činnost bylo navázáno firmou First Export Import Praha s.r.o.. Firma First Export Import Praha ...

V domě je expozice Českého umění 2. poloviny 20. století a umění současného. Prezenční čítárna a literární kavárna.

Umělecká galerie. Prodej: -umělecká díla. Vinotéka. Maloobchod, prodej: -víno, vína.

Prodejní galerie současného českého a evropského umění z oblasti: - malířství - sochařství - sklářství - fotografování - designérství. Design shop. Kavárna a vinný bar: - vybraná kolekce moravských vín. Pořádání autorských výstav.

V současné době Galerie pravidelně pořádá variabilní výstavy, na nichž seznamuje veřejnost s tvorbou předních českých i zahraničních umělců. Během uplynulých let se pracovníkům Galerie podařilo zformulovat vlastní program, jenž sleduje paralelně dva cíle: -zveřejňování ucelených souborů, jež jsou výsledkem průzkumu ...

Poskytujeme tyto služby: - studio, atelier, galerie - pension - pronájem nebytových prostor.

Agentura a nakladatelství specializované na výtvarné umění. Činnost společnosti: - pořádání výstav včetně zajištění veškerých doprovodných tisků, publikací a propagace - nakladatelská činnost - pořádání uměleckých sbírek - komerční tisky nejvyšší grafické a polygrafické kvality.

MUZEUM HLAVNÍHO MĚSTA PRAHY. Ředitelství. Müllerova vila Nad Hradním vodojemem 14162 00 Praha 6 – Střešovice tel.: 224312012 Podskalská celnice na VýtoniRašínovo nábřeží 412, 120 00 Praha 2 tel.: 22491983;724518257 Muzeum obchod Hlavní budova muzea Na Poříčí 52/1554 Praha 8, 180 00–Florenc tel.: 224816772-3

Muzeum mučicích nástrojů Praha - ke shlédnutí více než 60 mučících nástrojů.

Obrazová galerie, moderní obrazy, prodej

Prezentace výstav českého a světového výtvarného umění 20. - 21. století v barokních domech a v románském sklepení na Starém Městě pražském.

Letecké muzeum. Museum prezentuje vojenské, výrobní, dopravní a sportovní tradice českého a československého letectví. V současné době je vystaveno více než 100 letounů, z nichž některé patří k světovým unikátům. Expozici dále tvoří letecké motory, výzbroj, výstroj, řády, vyznamenání a řada dalších památek. Část expozice je ...

Prostory - pro konání veškerých společenských akcí, rautů, koncertů, galavečerů či konferencí Muzeum hudebních strojů