Regionální noviny, týdeníky, periodické časopisy a magazíny, denní tisk, časopisy pro děti, zpravodaje, odborné magazíny a další tiskoviny – to vše jsou noviny a časopisy, které jsou vyráběny pomocí ofsetového, digitálního nebo velkoformátového tisku.

Společnost Sdělovací technika spol.s r.o. provozuje nakladatelství a vydavatelství odborných knih a časopisů z oblasti elektrotechniky, telekomunikací, zdravotnictví, ICT a technologiích obecně. V našem širokém produktovém portfóliu naleznete i literaturu pro volný čas. Klíčovým produktem vydavatelství je odborný měsíčník Sdělovací technika. ...

Skateboardový internetový magazín SKATEROCK.CZ

VLTAVA LABE MEDIA a.s. je vydavatelství, které vydává 70 regionálních mutací Deníku, 70 regionálních týdeníků a 15 časopisů. Je právním nástupcem společností VLTAVA-LABE-PRESS, a.s., a Astrosat Media s.r.o., dvou vydavatelství působících na českém mediálním trhu, zejména v oblasti tištěných médií, od roku 1992.

Vydavatelská skupina VLTAVA-LABE-PRESS, a.s. (VLP) vydává celkem 94 regionálních titulů. Patří mezi ně 67 regionálních deníků sdružených v inzertní síti VLP TOTAL, 18 týdeníků, které jsou 1 krát týdně součástí příslušného regionálního deníku a 9 zcela samostatných týdeníků.

Vydavatelství - Turistický informační magazín TIM do mobilního telefonu.

Vydavatelství, server - časopis věnovaný běhání.

Služby: - kontrola kvality distribuce tiskovin v terénu ve všech krajích ČR a SR - mystery shopping - výzkumná činnost v terénu

Vydavatelství: - časopis FARMATERAPIE, FARMAEKONOMIKA

Vydavatelství: - odborné, lokální časopisy.

Vydavatelství: - religionistický časopis Dingir.

Vydavatelství: - odborný dvouměsíčník SECURITY magazín.

Vydavatelství: - časopis Dáma - magazín Hodinky.

Redakce: - internetový magazín Žena-in.cz

Vydavatelství - časopis Plastic Planet pro modeláře.

Redakce, vydavatelství: - odborný časopis Medicína a umění.

Časopis pro elektroniky a radioamatéry