Regionální noviny, týdeníky, periodické časopisy a magazíny, denní tisk, časopisy pro děti, zpravodaje, odborné magazíny a další tiskoviny – to vše jsou noviny a časopisy, které jsou vyráběny pomocí ofsetového, digitálního nebo velkoformátového tisku.

Tvorba, výroba: -noviny -křížovky. -osmisměrky. -rébusy.

Reklamní agentura Vydavatelství - regionální noviny LIBERECKÉ LISTY

Vydávání časopisů o hudbě. Provozování hudebního portálu

Vydavatelství, tisk časopisů a magazínů pro děti.

Dovoz italských časopisů pro modu

Výroba modelů, maket a prototypů. Návrh interiérů a reklamních komponentů. Výroba rekvizit a dekorací pro TV.

Direct mailing Distribuce - letáky - noviny - časopisy - reklamní tiskoviny.

Vydavatelství, e-shop - časopis REVOLVER REVUE - knihy

Nakladatelství TIGIS spol. s r.o. vydává časopisy pro lékařskou odbornou veřejnost a edukační časopisy pro veřejnost. Máme vlastní grafické studio s kompletním technickým vybavením pro scan, zlom a osvit. Od roku 2001 máme vlastní tiskárnu s kompletně vybavenou knihárnou a tiskneme nonstop..

-Vydavatelské činnosti, polygrafická výroba, knihařské a kopírovací práce -Zprostředkování obchodu a služeb -Velkoobchod a maloobchod -Poskytování software, poradenství v oblasti informačních technologií, zpracování dat, hostingové a související činnosti a webové portály -Poradenská a konzultační činnost, zpracování odborných studií a ...

Služby: -kompletace a distribuce tisku a zásilek -tisk -balení

Vydavatelství - nezávislé vydavatelsví - vydávání časopisů

Online marketing -poskytování webhostingu -tvorba webových stránek a webovými prácemi obecně (e-shopy, redakční systémy, programování a kódování) -grafické práce (design, loga, vizitky, korporátní identita) IT služby.

Pořádáme výstavy, věnujeme se investicím ve světě umění. Poradíme, jak si vybrat správného partnera v umění, pro Vaši investici.

čtrnáctidenník o podnikání

-Vydavatelské činnosti, polygrafická výroba, knihařské a kopírovací práce -Velkoobchod a maloobchod -Reklamní činnost, marketing, mediální zastoupení -Zprostředkování obchodu a služeb