Regionální noviny, týdeníky, periodické časopisy a magazíny, denní tisk, časopisy pro děti, zpravodaje, odborné magazíny a další tiskoviny – to vše jsou noviny a časopisy, které jsou vyráběny pomocí ofsetového, digitálního nebo velkoformátového tisku.

Naše firma tiskne, potiskuje a vyrábí: - novoroční přání - novoročenky - svatební oznámení - vizitky - razítka - obálky - etikety - samolepky - samolepící reklama - kalendáře - katalogy - brožury - vyřezávaná reklama - slepotisk - ražba fólií - grafické návrhy.

Tiskárna je členem Kolegia české typografie a je "koncepční tiskárnou" výrobce ofsetových strojů Heidelberger Druckmaschinen. Kompletní polygrafická výroba od grafického návrhu až po finální zpracování. Grafické zpracování a CTP. Ofsetový tisk do formátu B2: -stroje Heidelberg, Roland.

Nabídka tiskových služeb až do formátu A2.

Poskytování služeb v ofsetovém tisku a knihařském zpracování. Knihařské zpracování: V1 (šítí skobičkami), V2 (lepená vazba)

Zemědělský týdeník 1. dubna 1998 vyšlo první číslo Zemědělského týdeníku. Zaměřujeme se na všechny obory zemědělský výroby, to znamená na: - rostlinnou a živočišnou produkci - mechanizaci - ekonomiku a další odvětví.

Vydávání časopisů o: - letectví - armadní technice - modelářství - modely - historie vojenství.

Internetový magazín ŽenaVAutě.cz - je určen zejména pro ženy řidičky. Naše redaktorky se věnují jednotlivým značkám aut, trendům v automobilovém průmyslu, ale také v módě, bezpečnosti jízdy a předpisům.Naleznete zde tipy na výlety, jak bojovat s únavou, stresem, rady pro zdraví i zábavu.

Jedná se o první barevný odborný časopis v oboru povrchových úprav, jehož vydavatelem je PRESS AGENCY, s.r.o.. Na nejméně dvaatřiceti stranách zde publikují teoretické a praktické poznatky přední odborníci z příslušných domácích a zahraničních firem, výzkumných, vývojových a pedagogických pracovišť. Hlavními tématy časopisu především jsou: - ...

Mladá fronta je jedním z největších vydavatelských domů v České republice.

Unikátní zpravodajský a komunikační server. Vše o politice.

Ofsetový tisk a digitální tisk. Vyrábíme katalogy, časopisy a reklamní materiály do formátu A2. Tiskneme letáky, prospekty, brožury, vizitky, samolepky, formuláře, tiskopisy a knihy. Knihařské zpracování V1, V2, výsek do formátu B2.

Vydávání měsíčníku Bbarák mapujícího hip hop kulturu u nás i v zahraničí.

Vydavatelská, nakladatelská činnost. Redakce časopisu Automatizace. Odborný časopis pro automatizaci, měření a inženýrskou informatiku.

Vydávání odborných časopisů.

Tiskárna - tisk: - firemní letáky - brožury - časopisy - katalogy - publikace.

Dovoz a distribuce cizojazyčné literatury: -zahraniční knihy, encyklopedie, učebnice, slovníky, CD, gramatika (angličtina, němčina) -zjednodušená četba Penguin Readers -exkluzivní zastoupení pro ČR vydavatelství Longman -moderní i klasická beletrie -novinky každý týden -online nákup -odborná literatura z celého ...

Vydavatelství tiskovin, katalogů a kalendářů, které vydává informační týdeníky.

Velkoobchod a maloobchod s tabákem: - cigaretové automaty (provoz a prodej) - tabákové výrobky - cigarety - tabáky - doutníky, kubánské doutníky - kompletní potřeby pro kuřáky (zapalovače, dutinky) - denní tisk, časopisy - telefonní kupony - jízdenky. Provozovna: - Pražská tržnice, Hala č. 8 - 170 00 Praha 7 - ...

Dovoz zahraničního tisku a publikací, rozšiřování českého tisku na předplatné. Elektronické publikace.

Vydavatelství sportovního tisku. Magazíny: - Velo - Cykloturistika.