Hudební divadlo v Karlíně
Starý kravín z.s.
Bionaut s.r.o.

Hudební divadlo v Karlíně
Starý kravín z.s.
Bionaut s.r.o.

Kina, divadla, společenské události, ale také různé zábavní podniky, bary či kluby jsou tou nejjednodušší možností, jak si užít zábavy i kultury. Vyberte si podnik a neváhejte jej navštívit, popřípadě zakupte své vlastní vybavení a uspořádejte něco svého.

DW Agentura, s.r.o. - dabing a filmové titulky
Společnost DW Agentura, s.r.o. se zabývá dabingem a filmovými titulky. Naše služby nabízíme již od roku 1990. Dabing a titulky realizujeme ve třech nahrávacích studiích, které jsou vybaveny tou nejmodernější technikou. Postaráme se o celý proces vzniku zvukové stopy s českým dabingem. Máme velký tým překladatelů, titulkářů a korektorů.
DW Agentura, s.r.o. - dabing a filmové titulky
Obecní dům Praha - kultura, historie, gastronomie
Obecní dům je nejen architektonický skvost, ale také kulturní a společenské centrum, kde se konají koncerty, výstavy i svatby. Dopřát si můžete také lahodné jídlo a pití v jedné z restaurací, kaváren nebo barů, které se v Obecním domě nachází. Obecní dům je snadno dostupný veřejnou dopravou i autem. Obecní dům nejkrásnější secesní stavba.
Obecní dům Praha - kultura, historie, gastronomie
Taneční škola: - kurzy tance a společenské výchovy pro mládež, začátečníky, pokročilé - pořádání tanečních soutěží. Svatební salon Vivien: - půjčujeme svatební šaty, společenské šaty, pánské obleky, šaty pro družičky, svatební ozdoby.

Brněnské taneční studio No Feet pořádá kurzy stepu, street dance (hip hop, house dance, lockin), jazz dance a další pro všechny věkové kategorie a taneční úrovně

Výroba: - výukových videopořadů - odborných videopořadů.

Comics Shop. Maloobchod, e-shop: - komiksy.

Služby: - tvorba výukových videopořadů pro autoškoly a širokou motoristickou veřejnost

Jsme videoprodukční firma. Jsme schopni zajistit vše od tvorby scénáře na míru, natočení videa, jeho střih a postprodukci, 2D i 3D animaci až po tvorbu audio stopy včetně profesionálního dabingu. Máme zkušenosti s tvorbou reklam pro TV a kina nejen v ČR, ale například i v Kanadě nebo USA.

Potraviny Kučerová - Bala - prodej potravin, drogerie, denní tisk a dárkové zboží.

Pekařství, cukrářství Hostinská činnost -Vydavatelské a nakladatelské činnosti -Maloobchod provozovaný mimo řádné provozovny -Velkoobchod -Činnost podnikatelských, finančních a ekonomických poradců -Pořádání odborných kurzů, školení a jiných vzdělávacích akcí včetně lektorské činnosti -Pořádání výstav, přehlídek a obdobných akcí

Dětská herna Stonožka -pro děti od 0 do cca 6 let v doprovodu rodičů, či jiné dospělé osoby.

Dětská herna s kavárnou a batolícím koutkem Topolino.Pro nejmenší děti je připravena zvlášť herní místnost, kde si mohou v klidu a bezpečí hrát na vyvýšené izolované podlaze. Hlídání dětí. Kavárna.

Dětská kavárna. Nekuřácká kavárna s hernou (dětskými koutky). Free Wi-fi, přebalovací pult, mikrovlná trouba (pro ohřátí příkrmů pro děti) a vysoké krmící židle.

Reklamní, pořadatelská a organizační agentura - pořádání plesů, večírků, vystoupení, PR servis, promotion akcí a kampaní.

Taneční studio - společenský tanec - latinsko - americké tance - dance - aerobic - tanec s hvězdami.

Výroba - reklamní práce (reklama). Výroba a popis autoplachet (autoplachty). Plachty, banery, síťoviny. Popis, potisk automobilů (vozidel). Billboardy, cedule, poutače. Reklamní stojany (áčka). Fóliové nápisy. Sítotisk - samolepky, etikety. Veletržní expozice - stánky na klíč. Velkoplošný ...

Výroba, instalace, opravy elektrických strojů a přístrojů, elektronických a telekomunikačních zařízení -Reklamní činnost, marketing, mediální zastoupení -Vydavatelské činnosti, polygrafická výroba, knihařské a kopírovací práce -Provozování kulturních, kulturně-vzdělávacích a zábavních zařízení, pořádání kulturních produkcí, zábav, výstav, ...