Chcete poznat muže či ženu svých snů? Seznamovací agentury a služby zprostředkovávají seznámení s muži ze zahraničí, zahraniční pobyty pro nezadané anebo klubové seznamovací akce. Je možné využít i speciální křesťanské seznamky nebo numerologické rozbory.

Seznamovací kancelář - počítačový výběr partnera - diskrétnost - výběr partnera podle požadavků na míru - pro tuzemské i zahraniční klienty

Bezpečnostní a detektivní agentura Prodej a výkup - zlato - diamanty Pronájem - nebytové prostory Úklidové služby Seznamovací agentura Pořádání - volnočasové aktivity pro firmy adrenalinové, ourdoorové, teambuildingové, společenské, konferenční aktivity, paintball

Celostátní seznamovací agentura - seznamovací pobyty PRO nezadané v tuzemsku i zahraničí

Seznamovací agentura: - seznamovací večery (speed datingy) - seznamovací výlety pro nezadané a tematické seznamovací aktivity.

přerušení: od: 16.3.2012 Seznamovací agentura Partnerské a manželské poradenství

Svatební agentura. Nabízíme organizace svateb, mezinárodní internetovou seznamku, vyhlídkové lety letadlem i horkovzdušným balonem.

Seznamovací večery. Během večera Vás seznámíme až s 10-ti protějšky. Vše probíhá v útulném prostředí restaurace Historie. Nabízíme: - autenticitu - solidnost - diskrétnost - příjmenou atmosféru.

Datum zániku:08.06.2013 Služby: -úklid domácností a firem -expresní přeprava balíčků -kurýrní služba -seznamovací, partnerská seznámení.

Mezinárodní seznamovací agentura

Seznamovací agentura - pro muže a ženy z celého světa

DEXTER INTERNATIONAL spol. s r.o. provozuje seznamovací agenturu, pořádá různé akce a zabývá se také prodejem textilií a zeolitu.