Chcete se naučit tančit? Vyberte si z nabídky tanečních studií, které nabízí nespočet různých kurzů a metod výuky. Různé společenské latinskoamerické a standardní tance, ale také moderní tance typu hip-hop, breakdance nebo třeba zumba a mnoho dalších.

Kurzy: - tanec - cvičení Služby: - masáže

Taneční studio Dance Studio Starlight: - taneční škola zaměřená na výuku společenského tance pro širokou veřejnost - sportovní taneční klub zaměřený na výuku standardních a latinskoamerických tanců.

Taneční kurzy - pro mládež i dospělé - individuální lekce. Místo konání Společenský sál ZŠ TGM v Náchodě.

Taneční studio - kurzy orientálních tanců - vystoupení orientálních tanečnic.

Taneční škola: -pohybová příprava -country tance -folklór -step -mažoretky -moderní tance -pro děti od 3 let. Škola dětských manekýnek. Dětský klub cestovatelů: -dětské tábory (tábory pro děti). Kurzy akreditované MŠMT: -lektor rytmické, pohybové a taneční výchovy dětí a mládeže.

Taneční soubor. Mažoretky. Služby: -možnost vystoupení na kulturních a sportovních akcích: -defilé souboru s kapelou -pódiová vystoupení - vystoupení skupin a sóla, dua.

Taneční klub. Taneční lekce latinskoamerických tanců salsa, bachata, merengue, kizomba, zouk, west coast swing, ....

Taneční škola FoxyDance. Kurzy: - taneční a pohybová výchova dětí - taneční pro dospělé - pilates - fitness latina pro ženy.

Taneční škola: - kurzy tance a společenské výchovy pro mládež, začátečníky, pokročilé - pořádání tanečních soutěží. Svatební salon Vivien: - půjčujeme svatební šaty, společenské šaty, pánské obleky, šaty pro družičky, svatební ozdoby.

Umělecká agentura. Zprostředkování a pořádání: -koncerty -produkce firemních a společenských akcí na klíč -zpracování komplexního projektu dle přání a představ zákazníka -výběr lokace, pronájem prostor -zajištění uměleckého a sportovního programu: -moderátoři -hudební skupiny -domácí i zahraniční interpreti ...

Brněnské taneční studio No Feet pořádá kurzy stepu, street dance (hip hop, house dance, lockin), jazz dance a další pro všechny věkové kategorie a taneční úrovně

Výuka - tance country Taneční skupina GOLDIES Pořádání - společenské a kulturní akce v obci

Hlavní činností je podporovat rozvoj tance, organizovat sportovní a kulturní činnosti, především formou pořádání tanečních přehlídek, soutěží, festivalů a organizovat další činnost s tím související, včetně poradenské činnosti v této oblasti. Pronájem kulturního domu Lola - plesy, školení, oslavy.

Služby: -taneční studio -kavárna -music bar

Baletní škola. Kurzy baletu - probíhají i v sobotu a neděli: - kategorie pro děti od 18 měsíců do 2, 5, roku ( je nutná účast jednoho rodiče) - kategorie 3-5 roků, 5-8 let, 8-15 let ( není nutná účast rodičů) - kategorie od 15 let i pro dospělé - individuální lekce.

Taneční a sportovní studio - jóga, pole dance neboli tanec na tyči - taneční a fitness kurzy - exotické tance.

Taneční studio - společenský tanec - latinsko - americké tance - dance - aerobic - tanec s hvězdami.

Taneční škola - kurzy tance - taneční seznamka.