Pořádání narozeninových oslav, firemních večírků, svatebních mejdanů či jiných zábavních akcí v kulturních domech, sálech a jiných prostorech. Pronájem za skvělé ceny mnohdy zahrnuje i zajištění cateringu, stravování, doplňkových programů a zábavné show.

DJ Kouky: - moderátor - DJ na svatby, narozeniny, párty a jiná setkání - karaoke, bezdrátový mikrofon apod. - hudební produkce, diskotéky, dětské diskotéky, karnevaly apod. - ozvučení a osvětlení prostor

Naše umělecká a kulturní agentura LIVEMUSIC AGENCY Vám nabízí uspořádání akce na klíč.

Kulturní zařízení města Přibyslav Informační centrum a Městské muzeum: tel.: 569 484 361 Knihovna: tel.: 569 484 257

Umělecká agentura UNI-ART: - pořady pro děti MŠ, ZŠ, střední školy i dospělé - dětské karnevaly, diskotéky, zábavné programy - kulturní akce, městské slavnosti, trhy.

Jiří Klimeš se zaměřuje na hudební produkci, ozvučení, karaoke a na pořádání soukromých akcí a večírků

Ondřej Trojánek se zaměřuje na pořádání kulturních akcí a poskytuje poradenství v oblasti IT, softwaru a zpracování dat a webových prezentací.

Divadelní agentura Křesadlo. Služby: - pohádková představení - karnevaly - zábavné pořady - estrády pro dospělé - programy na kulturních akcích. naše sídlo: Kulturní dům Trisia, kancelář č.165 ul. Komenského 392 Třinec, 739 61

Michal Giža poskytuje služby: - realizace kulturních, společenských a sportovních akcí - zastřešená podia, ozvučení, osvětlení

- - dům kulturypořádání - kulturní, kulturně - vzdělávací a zábavné akce - zábavy - výstavy - veletrhy - přehlídky - prodejní a odborné akce

Jiří Philipp provádí činnost: - technické, případně produkčního zajištění veškerých kulturních, společenských, firemních akcí, večírků - ozvučení - osvětlení - videoprojekce - fotografování.

Divadlo - program pro děti Pořádání - programy pro děti narozeniny, pasování školáků, mikulášská nadílka

Kulturní dům Na Rybníčku Opava. Pronájem prostor: - multifunkční zařízení - hlavní sál - projekční, konferenční technika, ozvučení, osvětlení, pódium - salónky. Pořádání: - kulturní akce - firemní akce, večírky - veřejné akce - smuteční hostiny - školení, přednášky - módní přehlídky - taneční kurzy - svatby - ...

Jsem moderátor a imitátor který Vám odmoderuje společenské akce, maturitní plesy, zábavy, talk-show i městské oslavy. Dále jsem herec, muzikant a režisér. Hraji pravidelně na jevišti plzeňského Divadla Pluto, kde jsem v současnosti zároveň umělecký šéf.

Restaurace. Vinárna. Nabídka: -točené pivo 12% REGENT. Služby: -pořádání banketů do 50 osob -pořádání svateb, školení, besed -výborná kuchyně-rychlá obsluha -v létě otevřená terasa před restaurací -pořádání diskoték pro mladé i věkem pokročilé.

Služby: - profesionální moderátor - diskjockey, DJ.

Jsme profesionální znojemské hudební duo hrající na akcích, jako jsou plesy, svatby, oslavy, narozeniny, firemní večírky, párty a různé společenské akce. Hrajeme (Brno, Třebíč, Jihlava, Břeclav, Mikulov, Výškov, Olomouc, Kyjov a okolí ) tak i po domluvě dojedeme do kterékoli vesničky či města v České republice i v zahraničí. Máme dlouholeté ...

Obří akvária - stálá výstava sladkovodních ryb. Restaurace. Ubytování. Prodej: - živé ryby, jezírkové ryby, akvarijní rybičky. Rybolov, chytání ryb.

Kulturní instituce, která přináší do Znojma výtvarné umění, přispívá k rozvoji kultury. jedná se o výstavní prostor, ateliér, koncertní i debatní místnost.

Služby: -provoz kulturního centra -pořádání koncertů, společenské akce.

Produkční, umělecká a PR agentura se sídlem v Ostravě. Naše služby: - koncerty - benefiční koncerty - konference - umělecká činnost - produkce - politický marketing - technické zabezpečení akcí - PR pro firmy.

Produkční, umělecká a PR agentura se sídlem v Ostravě. Naše služby: - koncerty - benefiční koncerty - konference - umělecká činnost - produkce - politický marketing - technické zabezpečení akcí - PR pro firmy.