Potřebuje Váš gauč nebo pohovka renovaci? Využijte kompletní čalounické práce, které zahrnují opravy a renovace starého nábytku, výrobu nového nábytku na zakázku, čalounění sedacího nábytku, repasování automobilových interiérů včetně sedaček a volantů.

Práce: -čalounické. Prodej: -potahových látek -kvalitních čalounických materiálů.

Čalounické, autočalounické práce. Autočalounictví: -firma založena v roce 1991, 35 let praxe v oboru -pečlivost zpracování zakázek, individuální přístup -pracujeme se všemi potahovými materiály -zpracujeme i speciální zakázky -k dispozici uzavřená parkovací plocha.

Provádíme opravy sedadel, potahování volantů, hlavic řadících pák a ručních brzd, zaslepení vystřeleného airbagu, šijeme střechy na kabriolety.

Umělecké sedlářství: -výrobky z pravé kůže. Čalounictví. Šití oděvů. Výuka hry na kytaru

Čalounické práce, čalounictví. Oprava: - čalouněný a starožitný nábytek.

Čalounictví. Nabídka čalounění nábytku a dveří..

Čalounictví. Výroba, prodej, opravy, renovace: - čalouněný nábytek, dveře - veškeré sedací soupravy, křesla, ušáky, židle - postele, válendy, dvoulůžka: - lamelová, polohovací i s úložným prostorem - válendové polštáře i na pérové vložky - matrace i zdravotní - taburetky - přečalounění koženého nábytku. Restaurování ...

Čalounictví. Služby: - čalounění nábytku, sedacích souprav. Řemeslnické práce: - čalounické.

Čalounictví. Práce: - čalounické - autočalounické, autočalounění. Sídlo firmy: - Hodslavice 158.

Čalounictví. Práce: -čalounické, oprava čalounění: -nábytek, potahy do automobilů, dveře.

Firma provádí čalounění a opravy nábytku, šití závěsů a záclon.

Sedlářství a čalounictví Práce, oprava, renovace: -čalouněný nábytek a interiéry -interiéry a sedačky do automobilů, traktorů atd. -stany, markýzy, plachty -renovace kočárů a bryček. Výroba, oprava, prodej: -čalouněný nábytek a interiéry -atypické matrace. Brašnářská a sedlářská výroba. Výroba: -žiněnky -doskočiště a jiné ...

Výroba: -dětské židličky a stolky -židle a stoly -nábytek pro mateřské školy -kancelářský nábytek Patriot. Moření dle přání zákazníka. Oprava: -čalouněný nábytek -sedací soupravy -dětský nábytek Velký výběr potahových látek.

Čalounictví: -nábytek -dveře -sedací soupravy -židle. Výroba matrací na míru. Autočalounictví. Resataurování starožitného nábytku. Výroba nábytku na míru.

Výroba, velkoobchod: - nábytek. Čalounické práce.

Stolařství, truhlářství. Dřevovýroba. Řemeslo, práce: -stolař -truhlář. Čalounictví. Výroba, velkoobchod, maloobchod, prodej, oprava, renovace, návrh: -čalouněný nábytek (i na zakázku).

Čalounické práce. Opravy: -čalouněný nábytek. Výroba: -sedací soupravy -dvoulůžka -válendy -taburety.

Čalounictví: - čalounění nábytku - renovace čalounění v autoveteránech Výroba: - střechy na kabriolety, motosedla, stropy do automobilů, autokoberce, autointeriery, tuning čalounění Šijeme autoplachty i plachty na vojenskou techniku.