Potřebuje Váš gauč nebo pohovka renovaci? Využijte kompletní čalounické práce, které zahrnují opravy a renovace starého nábytku, výrobu nového nábytku na zakázku, čalounění sedacího nábytku, repasování automobilových interiérů včetně sedaček a volantů.

Autočalounické práce Prodej - dekorační reklamní rohožky Zušlechťování a povrchové úpravy materiálů flockem

Čalounictví. Výroba, zakázkové šití, oprava: - potahy na sedadla do osobních vagónů. Čalounění: - sedadla do osobních vagónů - zdravotní techniky (porodní křesla, operační stoly, gynekologická vyšetřovací křesla, lavice, židle) - vakuové tažení kůže a koženky, plastů - řezání na plotru.

Naše firma se zabývá zakázkovou výrobou luxusního čalouněného nábytku, kožených sedacích souprav a nábytku v anglickém stylu Chesterfield, které jsou ozdobou reprezentativních i nejluxusnějších interiérů.

Výroba: - výroba matrací, válend, letišť, pohovek - zakázkový čalouněný nábytek - postele, čalounění dveří, počalounění. Oprava: - čalouněný nábytek.

Výroba, prodej, šití, potisk: - autoplachty - na nákladní automobily, návěsy, přívěsné vozíky - krycí plachty - na pergoly, bazény.... - závěsné nehořlavé plachty pro svářeče Čalounictví.

Zabýváme se: - opravou čalouněného nábytku všeho druhu (čalounění židlí, křesel, sedacích souprav, gaučů, sofa, pohovek, otomanů, taburetů, postelí a mnoho dalšího) - dále také čalouněním starožitného nábytku - prodejem čalouněného nábytku Působíme na celém území České republiky (kontaktní místa ve Znojmě, Jihlavě a Brně) a Rakouska, proto ...

Společnost LITAS, s.r.o. se zaměřuje na výrobu interiérového a exteriérového nábytku, na vybavení interiérů, čalounické práce a opravy a restaurování.

Kvalitní čalounické práce a prodej a pokládku podlahových krytin, Vám zajistí firma Miloš Hummel. V rámci čalounických prací provádíme čalounění sedacích souprav, rohových lavic, polstrování dveří, renovace čalounění starožitného nábytku, renovace autosedaček či zahradních houpaček. Dále se zaměřujeme na prodej a pokládku dřevěných, vinylových a ...

Služby: -čalounické. Zakázková výroba: -nábytek.

Čalounictví Brno s.r.o. se zaměřuje na vývoj, výrobu a renovaci veškerého čalouněného nábytku a autosedaček.

Čalounické práce. Opravy - čalounění dveří - zvuková a tepelná izolace dveří - čalouněná motockylová sedadla - matrace, sedadla, nábytek opravy - potahové látky - matrace - netkané textilie - molitany.

Výroba, prodej, servis malých a středních autobusů do 35 míst. - linkové ( meziměstské ) - městské nízkopodlažní - zájezdové ( dálkové). Montáž nezávislých topení: - Eberspächer - Trumatic. Montáž a servis autobusových klimatizací: - Konvekta - Diavia - Sütrack. Montáž a servis vzduchového pérování pro vozidla : - ...

Česká společnost LIVELO se zabývá zakázkovou výrobou čalouněného nábytku pro bytové interiéry, kanceláře, prodejny, hotely, restaurace a jiné veřejné prostory. Ve spolupráci s řadou předních českých designerů vyrábíme originální nábytek s důrazem na kvalitu zpracování a pohodlí. Současně s výrobou běžného sedacího nábytku provádíme ...

Kompletní čalounické práce, opravy a renovace starého i nového nábytku i autočalounické práce provádí paní Štěpánka Matějková. V rámci své činnosti se paní Matějková zaměřuje na přečalounění sedacích souprav, křesel, židlí a jiného nábytku. Dále pak provádí výměny výplní i oživení dřevěných částí. Renovujeme také staré skříně, komody a ...

Práce: -veškeré čalounické (výroba, oprava) -truhlářské. Výroba, zakázková (pro bytové interiéry, ubytovny, kanceláře, lékárny, prodejny, ordinace): -nábytek -kuchyně, kuchyňské linky včetně 3D návrhu -kanceláře -válendy s úložným prostorem -dvojlůžka (letiště) s úložným prostorem -dvojlůžka rozkládací s úložným prostorem -sedací ...

Služby: -čalounictví, -stavební práce, -sádrokarton, -rekonstrukce bytových jader na klíč.

Truhlářství, stolařství, čalounictví. Výroba: - nábytek - kuchyně - skříně - bytový nábytek.

Truhlářské práce Čalounické práce Zakázková výroba - kuchyňský nábytek - kancelářský nábytek - nábytek z masivu a laminátu - nábytek (ložnice, obývací pokoje, vestavěné skříně, ...)

Truhlářství. Truhlářské práce. Výroba: - interiérový nábytek: - obývací pokoje - ložnice - dětské pokoje - vestavěné skříně - koupelnový nábytek - kuchyňský nábytek, kuchyně, jídelní židle, stoly, příborníky - kancelářský nábytek Čalounické práce.

Čalounictví. Čalounické práce: -sedací soupravy -dveře -autočalounění -starožitnosti -převážecí plachty na lodě -čalounění vináren, kaváren -čalounění výtahů -odhlučnění prostorů -včetně dopravy -veterány-čalounění Výroba: -matrace.

Oprava, polstrování židlí, křesel, sofa, lůžek či starožitného nábytku. Zakázková výroba např: polštářů či matrací. Výběr z pestrého vzorníku látek.

Výroba čalouněného nábytku. Vyrábíme převážně rozkládací pohovky, válendy a manželská dvoulůžka. Vyrábíme i atypické díly čalouněného nábytku a taburety.

Čalounické práce. Výroba: - sedací soupravy - křesla - rozkládací válendy s uložným prostorem.

Čalounění křesel, židlí, sedacích souprav.